NBA

Το ΝΒΑ έστειλε τον Ντάνιουελ Χάουζ σπίτι του

Houston Rockets' Danuel House Jr. reacts after being called for a foul during the first quarter of Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series against the Oklahoma City Thunder, Monday, Aug. 24, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kevin C. Cox/Pool Photo via AP)
Houston Rockets' Danuel House Jr. reacts after being called for a foul during the first quarter of Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series against the Oklahoma City Thunder, Monday, Aug. 24, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kevin C. Cox/Pool Photo via AP) AP

Χωρίς τον Ντάνιουελ Χάουζ θα συνεχίζουν οι Χιούστον Ρόκετς στα playoffs, καθώς το ΝΒΑ τον τιμώρησε για το παράπτωμά του και τον έδιωξε από τη "φούσκα" του Ορλάντο.

Οι ανοησίες πληρώνονται και στην περίπτωση του Ντάνιουελ Χάουζ πληρώνονται και ακριβά. Το ΝΒΑ αποφάσισε να τιμωρήσει τον σουτέρ των Ρόκετς για το παράπτωμά του, τον έδιωξε από την "φούσκα" του Ορλάντο και η ομάδα του Χιούστον θα πρέπει να καλύψει πλέον το κενό του για το διάστημα που θα συνεχίσει να συμμετέχει στα playoffs (αυτή τη στιγμή χάνει 3-1 από τους Λος Άντζελες Λέικερς στα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας).

Ο Χάουζ παραβίασε το πρωτόκολλο του ΝΒΑ, έμεινε στο δωμάτιό του αρκετές ώρες στη διάρκεια της περασμένης Τρίτης με γυναίκα που δεν είχε το δικαίωμα να φιλοξενήσει και αποβλήθηκε από τη συνέχεια της postseason, αναγκάζοντας τον Μάικ Ντ' Αντόνι να βρει από άλλους αθλητές τους 11.4 πόντους και τα 5.8 ριμπάουντ που πρόσφερε στις εννέα αναμετρήσεις στις οποίες συμμετείχε στα playoffs.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ