NBA

Ο Ντανούελ Χάουζ των Ρόκετς παραβίασε το πρωτόκολλο λόγω... έρωτα

Houston Rockets' Danuel House Jr. reacts after being called for a foul during the first quarter of Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series against the Oklahoma City Thunder, Monday, Aug. 24, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kevin C. Cox/Pool Photo via AP)
Houston Rockets' Danuel House Jr. reacts after being called for a foul during the first quarter of Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series against the Oklahoma City Thunder, Monday, Aug. 24, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kevin C. Cox/Pool Photo via AP) AP

Μια κοπέλα που υποβάλλει παίκτες και προπονητές σε τεστ κορονοϊού κάλεσε στο δωμάτιό του ο Ντανούελ Χάουζ, με αποτέλεσμα να παραβιάσει το πρωτόκολλο του ΝΒΑ στη "φούσκα" του Ορλάντο.

Βρίσκονται στη "φούσκα" της Disney World εδώ και πολλές εβδομάδες, μήνες πλέον, οπότε η ψυχολογία τους είναι κάπως εύθραυστη. Ο Ντανούελ Χάουζ των Ρόκετς, για παράδειγμα, έμεινε εκτός αγώνα στη σειρά με τους Λέικερς στα ημιτελικά της Δύσης, με την ομάδα του Χιούστον να υποστηρίζει ότι δεν τίθεται θέμα ασθένειας και το Yahoo να αποκαλύπτει το απόγευμα της Πέμπτης (10/9) ότι αιτία ήταν μια γυναίκα!

Ο σουτέρ των Ρόκετς κάλεσε στο δωμάτιό του μια κοπέλα από την ομάδα που υποβάλλει καθημερινά σε τεστ κορονοϊού όσους βρίσκονται στη "φούσκα", με αποτέλεσμα να παραβιάσει το πρωτόκολλο της Λίγκας και να κινδυνεύει πλέον να χάσει το υπόλοιπο της σειράς με την ομάδα του Λος Άντζελες. Ο Χάουζ είχε στην κανονική περίοδο 10.5 πόντους από 36.3% στο τρίποντο, 4.2 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 1.1 κλεψίματα ανά 30.4 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ