TEAM USA

Το Netflix βγάζει ντοκιμαντέρ για την Team USA που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πεκίνο το 2008

FILE - USA's Kobe Bryant, top center, celebrates with teammates after beating Spain in the men's gold medal basketball game at the Beijing 2008 Olympics in Beijing, Aug. 24, 2008. (AP Photo/Charlie Riedel, File)
FILE - USA's Kobe Bryant, top center, celebrates with teammates after beating Spain in the men's gold medal basketball game at the Beijing 2008 Olympics in Beijing, Aug. 24, 2008. (AP Photo/Charlie Riedel, File) © 2008 CHARLIE RIEDEL / AP IMAGES

Το Netflix ενημέρωσε πως στις 7 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκε για την Redeem Team, την ομάδα που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο.

Οι συνεχόμενες αποτυχίες της Team USA σε Ινδιανάπολη, Αθήνα και Σαϊτάμα δημιούργησαν την ανάγκη της... εξιλέωσης. Η Redeem Team, όπως ονομάστηκε, έκανε το καθήκον της, κατακτώντας το χρυσό σε διαδοχικές διοργανώσεις, με πρώτη αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008.

Η ιστορία της ομάδας που επέστρεψε στην κορυφή, στο Πεκίνο, θα παρουσιαστεί την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου από το Netflix. Το ντοκιμαντέρ που είχε ανακοινωθεί εδώ και δύο χρόνια πως θα έχει για συμπαραγωγούς τον Ντουέιν Γουέιντ και τον ΛεΜπρον Τζέιμς θα παρουσιάσει κάθε πτυχή της ιστορίας εκείνης της ομάδας, η οποία είχε για προπονητή τον Μάικ Σιζέφσκι και μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου εκείνης της εποχής.

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου.

TAGS TEAM USA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ