ΕΛΛΑΔΑ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ξεχωρίζει το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για τη Stoiximan Basket League

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ξεχωρίζει το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για τη Stoiximan Basket League
INTIME SPORTS

Η Stoiximan Basket League μπαίνει στην 19η στροφή της και το πρόγραμμα του Σαββάτου (26/3) περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις με το ματς στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ (20:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) να ξεχωρίζει. Συνέχεια και στην Α2 ανδρών.

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, με το πρόγραμμα του Σαββάτου (26/3) να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις για την 19η αγωνιστική. Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο ΟΑΚΑ εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ (20:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), με τον αρχηγό των πρασίνων, Ιωάννη Παπαπέτρου να επιστρέφει στην δράση μετά από δύο μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας για το πρωτάθλημα, ο Απόλλωνας Πάτρας θα υποδεχτεί τον Ηρακλή (17:00) και ο Ιωνικός θα φιλοξενήσει το Λαύριο (17:00) στο πρώτο ματς χωρίς τον Κούρο Σεγκούρα στον πάγκο της Νίκαιας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας στη Stoiximan Basket League

Συνέχεια στην Α2 ανδρών

Δράση θα υπάρχει και στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών, με το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του Β' Γύρου να περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

  • 15:00 Οίαξ Ναυπλίου - Καρδίτσα
  • 17:00 Χαρίλαος Τρικούπης - Κόροιβος
  • 17:00 Ελευθερούπολη - Αμύντας
  • 17:00 Καβάλα - Ψυχικό
  • 17:00 Τρίτωνας - Αγρίνιο
TAGS ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ELITE LEAGUE ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ