ΕΥΡΩΠΗ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Το Λαύριο υποδέχεται την Τρεβίζο, δύο εξ αναβολής ματς για την EuroLeague

Ο Βασίλης Μουράτος στο ματς απέναντι στη Ντιζόν
Ο Βασίλης Μουράτος στο ματς απέναντι στη Ντιζόν PHOTO CREDITS: ©BASKETBALLCL

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στο μπάσκετ, με το Λαύριο να υποδέχεται την Τρεβίζο (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24), σε ένα must-win παιχνίδι για τα play-in του Basketball Champions League. Δύο εξ αναβολής αγώνες για την EuroLeague με το ντέρμπι ανάμεσα στη Βιλερμπάν και τη Μονακό να ξεχωρίζει.

Με το δεύτερο ματς του Λαυρίου κόντρα στην Τρεβίζο (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για τα play-in του Basketball Champions League και δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις για την 18η και 19η αγωνιστική της EuroLeague συνεχίζεται η μπασκετική δράση. Το Λαύριο δίνει ένα αγώνα ζωής και θανάτου στην έδρα του κόντρα στην Τρεβίζο με μοναδικό στόχο να πάρει τη νίκη που θα επιστρέψει τη σειρά και πάλι στο Τρεβίζο.

Στο πρώτο μεταξύ τους ματς το Λαύριο είχε ηττηθεί εκτός έδρας με 87-82 και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Οι παίκτες του Σερέλη χρειάζονται μόνο νίκη για να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1 (best out of three σειρά) και να στείλουν το ματς και πάλι στην έδρα του αντιπάλου εκεί όπου ο νικητής παίρνει και την πρόκριση. Αν σε αντίθετη περίπτωση το Λαύριο ηττηθεί στην έδρα του, τότε η πρόκριση πάει στην Τρεβίζο με 2-0 νίκες και το Λαύριο θα κλείσει την φετινή ευρωπαϊκή του πορεία.

19:30 Λαύριο - Τρεβίζο (Cosmote Sport 4)

Δύο εξ αναβολής αγώνες για την EuroLeague

Δύο αγώνες για την εξ αναβολής 18η και 19η αγωνιστική της EuroLeague θα διεξαχθούν σήμερα (18/1) με την Βιλερμπάν να υποδέχεται την Μονακό (21:00, Novasports Start και LIVE από το SPORT24) σε ένα ντέρμπι με γαλλικό αέρα. για την 19η αγωνιστική Οι γηπεδούχοι ταλαιπωρήθηκαν από τον κορονοϊό, όπως και οι περισσότερες ομάδες, όμως πλέον επιστρέφουν κανονικά στην αγωνιστική δράση.

Στο άλλο ματς της ημέρας για τη διοργάνωση, η Αρμάνι Μιλάνο θα υποδεχτεί την Άλμπα Βερολίνου (21:30, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για την 18η αγωνιστική της διοργάνωσης.

21:00 Βιλερμπάν - Μονακό (Novasports Start)
21:30 Αρμάνι Μιλάνο - Άλμπα Βερολίνου (Novasports 4)

TAGS ΕΥΡΩΠΗ BASKETBALL CH. LEAGUE EUROLEAGUE ΛΑΥΡΙΟ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΜΟΝΑΚΟ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ