STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Προμηθέας - ΑΕΚ, μέρος πρώτο, ξεκινάει ο 2ος γύρος στην Α2 Ανδρών

Οι Δημήτρης και Γιάννης Αγραβάνης
Οι Δημήτρης και Γιάννης Αγραβάνης EUROKINISSI

Ο Προμηθέας υποδέχεται την ΑΕΚ (18:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στον 1ο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών. Ξεκινάει ο 2ος γύρος στην Α2 Ανδρών, εκτός έδρας κόντρα στην Καρδίτσα ο Ολυμπιακός Β'.

Μπορεί να χρειάστηκε αρκετή περιπέτεια, αλλά τελικά σήμερα (2/6) θα ξεκινήσει η σειρά των μικρών τελικών της Stoiximan Basket League, με τον Προμηθέα να υποδέχεται την ΑΕΚ (18:00, ΕΡΤ SPORTS 4 και LIVE από το SPORT24), στον πρώτο αγώνα.

Με τους Πατρινούς να βλέπουν τον Αθλητικό Δικαστή να απορρίπτει την ένστασή τους για τον αγώνα με το Λαύριο, αλλά να επιλέγουν να μην προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ, το πρωτάθλημα μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία, σε μία σειρά που αν και δίνει την 3η θέση το κίνητρο είναι ελάχιστο και για τις δύο ομάδες.

Σε αυτό το παιχνίδι η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί με σχεδόν αμιγώς ελληνικό ρόστερ, αφού οι ξένοι παίκτες της ομάδας απείχαν από τις προπονήσεις λόγω των οφειλών στο πρόσωπό τους.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ Α2

Η Α2 Ανδρών κάνει την επανεκκίνησή της σήμερα (2/6) με τις 8 πρώτες ομάδες της κατάταξης να συνεχίζουν στον δεύτερο γύρο στην προσπάθειά τους να κερδίσουν την άνοδο στην Stoiximan Basket League της επόμενης σεζόν.

Ο Ολυμπιακός Β' δοκιμάζεται στην Καρδίτσα, ενώ ο - συγκάτοικος των "ερυθρόλευκων" στην κορυφή - Απόλλωνας Πάτρας υποδέχεται το Παγκράτι, στους αγώνες που ξεχωρίζουν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Καρδίτσα - Ολυμπιακός (17:00)

Απόλλωνας Πάτρας - Παγκράτι (17:00)

Πανερυθραϊκός - Ελευθερούπολη (17:00)

Μαρούσι - Αμύντας (19:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Α' ΓΥΡΟΥ (ΣΕ 13 ΑΓΩΝΕΣ)

Ολυμπιακός 24 (11-2)

Απόλλωνας 24 (11-2)

Πανερυθραϊκός 22 (9-4)

Μαρούσι 22 (9-4)

Αμύντας 22 (9-4)

Ελευθερούπολη 22 (9-4)

Παγκράτι 21 (8-5)

Καρδίτσα 20 (7-6)

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΑΕΚ ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ