STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις του Προμηθέα για το ματς με το Λαύριο

Φάση από το... χάος στο φινάλε του αγώνα Λαύριο - Προμηθέας
Φάση από το... χάος στο φινάλε του αγώνα Λαύριο - Προμηθέας EUROKINISSI

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε τις ενστάσεις του Προμηθέα για τον πέμπτο ημιτελικό με το Λαύριο. Μπορούν να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ οι Πατρινοί.

Απορρίφθηκαν από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ οι τρεις ενστάσεις που έκανε ο Προμηθέας για τον πέμπτο και τελευταίο ημιτελικό με το Λαύριο, για το επεισοδιακό ματς της περασμένης εβδομάδας που συζητήθηκε όσο ελάχιστα στη διάρκεια της φετινής περιόδου.

Οι Πατρινοί είχαν υποβάλει ενστάσεις για την λάθος συνεννόηση των διαιτητών (Μάνος, Καρακατσούνης, Πουρσανίδης) και της γραμματείας στην φάση που εκτυλίχθηκε στα 46 δευτερόλεπτα για το φινάλε, για ένα καλάθι που μέτρησε μετά από μπλοκ του Ντάνι Αγκμπελέσε και για ένα φάουλ που κακώς χρεώθηκε ο έμπειρος σέντερ, δεν δικαιώθηκαν και μένει να δούμε αν θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την απόφαση προσφεύγοντας στο ΑΣΕΑΔ.

Θυμίζουμε πως αυτός ο αγώνας ήταν ο αγώνας των 300 χιλιάδων ευρώ, καθώς ο φιναλίστ της Stoiximan Basket League εξασφαλίζει 540 χιλιάδες και διεκδικεί 760, ενώ ο νικητής της σειράς των μικρών τελικών θα πάρει 265 και ο ηττημένος 240 χιλιάδες. Μένει να δούμε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Προμηθέα, με φόντο την προετοιμασία της Εθνικής για το προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά.

Κατά τα άλλα, ο Μάκης Γιατράς τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2000 ευρώ για την επίθεση στον διαιτητή Καρακατσούνη που οδήγησε στην αποβολή του, ενώ ο Χρήστος Μήλας θα πληρώσει 1100 ευρώ για τη συμπεριφορά του, η οποία καταγράφθηκε στο φύλλο αγώνα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ