ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ενσταση του Προμηθέα για τη φάση στα 46'', παραδέχονται το λάθος οι διαιτητές και το χρεώνουν στη γραμματεία

Φάση από το... χάος στο φινάλε του αγώνα Λαύριο - Προμηθέας
Φάση από το... χάος στο φινάλε του αγώνα Λαύριο - Προμηθέας EUROKINISSI

Μπάχαλο δημιουργήθηκε 46 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα στο Λαύριο, κάτι που είχε ως συνέπεια να κάνει ενστάση ο Προμηθέας. Παραδέχονται το λάθος οι διαιτητές, το χρεώνουν στη γραμματεία. Δεν μπορούν να αρχίσουν οι τελικοί μέχρι να αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής. (VIDEO).

Τρίτο ημίχρονο θα έχει ο ημιτελικός του Λαυρίου με τον Προμηθέα, καθώς οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένσταση για τη φάση των 46 δευτερολέπτων πριν από το φινάλε. Εκεί όπου έχει είναι προφανές ότι έχει γίνει λάθος, όμως οι διαιτητές το χρεώνουν στην γραμματεία, κάτι που μπορεί οδηγήσει σε επανάληψη του αγώνα.

Ας τα πάρουμε όλα με τη σειρά. Ο Κόζι του Λαυρίου έκανε αντιαθλητικό φάουλ στον Γκραντ και στη συνέχεια ακολούθησε έντονη αψιμαχία ανάμεσα σε Γιάννη Αγραβάνη και Κόζι, που είχε ως συνέπεια να δοθούν άλλα δύο φάουλ.

Στην αρχή όλοι αντιλήφθησαν πως και ο Γιάννης Αγραβάνης και ο Κόζι χρεώθηκαν με αντιαθλητικό (όπως ήταν το προφανές), κάτι που θα είχε ως συνέπεια να αποβληθουν και οι δύο από το παιχνίδι με δύο αντιαθλητικά έκαστος. Κι αυτό διότι 20 δεύτερα νωρίτερα ο Γιάννης Αγραβάνης είχε κάνει άλλο αντιαθλητικό στον Μουράτο.

Παρ' όλα αυτά, ο Αγραβάνης έμεινε στο ματς και εκτέλεσε δύο βολές, ενώ στην πραγματικότητα έπρεπε να τις σουτάρει άλλος παίκτης, ο αντικαταστάτης του. Ομως οι διαιτητές χρεώνουν τη γραμματεία για το λάθος, καθώς υποστηρίζουν ότι δεν ενημερώθηκαν ποτέ ότι ο Γιάννης Αγραβάνης είχε δεύτερο αντιαθλητικό.

Οπως και να έχει, ο Προμηθέας έκανε τρεις ενστάσεις (οι άλλες δύο για ένα καλάθι στο πρώτο ημίχρονο που υποστηρίζει ότι κακώς μέτρησε μετά από μπλοκ του Αγκμπελίζ και μία για ένα φάουλ που χρεώθηκε στον Αγκμπελίζ ενώ έγινε από άλλο παίκτη) και ελπίζουν σε δικαίωση.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ