STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Λαύριο - Προμηθέας: Έξαλλος ο Γιατράς, μπήκε στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθεί στον Καρακατσούνη και αποβλήθηκε

Έξαλλος ο Μάκης Γιατράς, μπήκε στο παρκέ για να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές του αγώνα Λαύριο - Προμηθέας και αποβλήθηκε
Έξαλλος ο Μάκης Γιατράς, μπήκε στο παρκέ για να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές του αγώνα Λαύριο - Προμηθέας και αποβλήθηκε EUROKINISSI

Ο Μάκης Γιατράς αποβλήθηκε στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου ανάμεσα στο Λαύριο και τον Προμηθέα, καθώς μπήκε έξαλλος στο παρκέ για να διαμαρτυρηθεί στον Καρακατσούνη (VIDEO).

Ο τεχνικός του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, έγινε έξαλλος με μια απόφαση των διαιτητών του αγώνα με το Λαύριο στο τρίτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί έντονα και να αποβληθεί.

Ο έμπειρος προπονητής "τρελάθηκε" επειδή οι διαιτητές δεν τιμώρησαν με τεχνική ποινή τον Γκλεν Κόζι, τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ του Λαυρίου, ο οποίος έβαλε τρίποντο και στη συνέχεια μίλησε πολύ έντονα προς το μέρος του.

Ο Γιατράς ζήτησε εξηγήσεις χωρίς οι διαιτητές να του δίνουν σημασία και τότε ήρθε η έκρηξη με τον έμπειρο τεχνικό να μπαίνει εντός του παρκέ για να διαμαρτυρηθεί στον Καρακατσούνη ο οποίος τον απέβαλε χρεώνοντας τον με δεύτερη τεχνική.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΛΑΥΡΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ