ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Έλληνες και (ίσως) Ματσιούλις στους μικρούς τελικούς της Stoiximan Basket League

Παίκτες της ΑΕΚ μετά το τέλος αγώνα
Παίκτες της ΑΕΚ μετά το τέλος αγώνα EUROKINISSI

Με τους Έλληνες παίκτες και ίσως και τον Γιόνας Ματσιούλις αναμένεται εκτός απροόπτου να παραταχθεί η ΑΕΚ στην σειρά των μικρών τελικών της Stoiximan Basket League.

Οι οφειλές της ΑΕΚ στους παίκτες που οδήγησαν στην αποχή από τις προπονήσεις για δύο ημέρες και τελικά την επανέναρξη με τρεις απόντες (Μέικον, Μορέιρα, Μόουζες) φαίνεται ότι ήταν απλώς ο οιωνός αυτού που θα ακολουθήσει: Μία παρουσία στους μικρούς τελικούς της Stoiximan Basket League με αμιγώς ελληνικό - ή σχεδόν αμιγώς ελληνικό - ρόστερ.

Με τα ισχύοντα δεδομένα, η "Ένωση" αναμένεται να παραταχθεί μόνο με τους Έλληνες (Ζήσης, Γκίκας, Μωραΐτης, Κατσίβελης, Γιάνκοβιτς, Χρυσικόπουλος, Μαυροειδής, Γόντικας) και ίσως τον Γιόνας Ματσιούλις (που προπονήθηκε κανονικά χθες, 30/5) στην σειρά των μικρών τελικών, όποτε και αν αυτή ξεκινήσει.

Οι Μέικον και Μορέιρα παραμένουν εκτός λόγω των οφειλών - ο δεύτερος ίσως αποχωρήσει και νωρίτερα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασίας της Ανγκόλα ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά - οι Μόουζες και Κίνγκλεϊ είναι τραυματίες και ο Ματ Λοτζέσκι πληροφόρησε ότι στο τέλος της εβδομάδας (πιθανότατα την Παρασκευή 4/6) θα αποχωρήσει με προορισμό τις ΗΠΑ με την οικογένειά του. Κοινώς, ακόμα και αν οι μικροί τελικοί ξεκινήσουν μέχρι την Πέμπτη (κάτι δύσκολο λόγω της προσφυγής του Προμηθέα) ο Λοτζέσκι ίσως ενίσχυε την ομάδα σε ένα παιχνίδι.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ