ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δεν προπονήθηκαν Μέικον, Μορέιρα και Μόουζες

Ο Μέικον μαζί με τον Μορέιρα
Ο Μέικον μαζί με τον Μορέιρα EUROKINISSI

Οι Ντάριλ Μέικον, Γιανίκ Μορέιρα και Κίνγκσλεϊ Μόουζες έδωσαν το παρών, αλλά δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της ΑΕΚ. Κανονικά οι υπόλοιποι παίκτες.

Επειτα από αποχή δύο ημερών από τις προπονήσεις λόγω των οφειλών που υπάρχουν, οι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν σήμερα (30/5), ωστόσο δεν συμμετείχαν όλοι στο βασικό πρόγραμμα.

Οι Ντάριλ Μέικον, Γιανίκ Μορέιρα και Κίνγκσλεϊ Μόουζες βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά επέλεξαν να μείνουν εκτός προπονητικού προγράμματος, αφού οι δύο πρώτοι περιμένουν τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν προς το πρόσωπό τους, ενώ ο τρίτος δεν θα προπονείτο έτσι κι αλλιώς λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που υπάρχει.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (29/5) στο ΟΑΚΑ βρέθηκε ο Μάκης Αγγελόπουλος προκειμένου να μιλήσει με τους παίκτες και να τους δώσει εγγυήσεις σχετικά με τα οφειλόμενα, με τους παίκτες να αναφέρουν τότε ότι θα αποφάσιζε ο καθένας ξεχωριστά σχετικά με το τι θα πράξει έπειτα από συνεννόηση με τον εκπρόσωπό του.

Όπως γίνεται σαφές, με βάση τα ισχύοντα δεδομένα και την επιστροφή των περισσότερων παικτών στις προπονήσεις δεν τίθεται και τυπικά θέμα αποχής από την σειρά των μικρών τελικών της Stoiximan Basket League, όποτε και αν ξεκινήσει αυτή.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ