ΑΕΚ

Αποχή στην ΑΕΚ, δεν έγινε η προπόνηση της Παρασκευής (28/5)

Οι παίκτες της ΑΕΚ μαζεμένοι στο κέντρο του γηπέδου
Οι παίκτες της ΑΕΚ μαζεμένοι στο κέντρο του γηπέδου PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Καζάνι που βράζει η ΑΕΚ, με τους παίκτες να ενημερώνουν εκπρόσωπο της ΚΑΕ πως θα απέχουν από τις προπονήσεις μέχρι να δοθεί λύση με τα δεδουλευμένα τους.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου αποφάσισαν την Παρασκευή (28/5) να απέχουν από τις προπονήσεις της ομάδας εν όψει των μικρών τελικών της Stoiximan Basket League, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ακόμη και υποβιβασμού σε περίπτωση που οι κιτρινόμαυροι δεν κατέβουν στο πρώτο ή σε οποιοδήποτε ματς της σειράς.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι αθλητές του είχαν προπόνηση στις 15:30 στο ΟΑΚΑ, ωστόσο δεν ακολούθησαν το πρόγραμμά τους. Ενημέρωσαν άνθρωπο της διοίκησης ότι θα απέχουν εξαιτίας των οφειλών προς τα πρόσωπά τους και πλέον μένει να δούμε την αντίδραση του Μάκη Αγγελόπουλου για όλο αυτό. Σε πρώτη φάση πάντως, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θα συναντηθεί κατ' ιδίαν με τους παίκτες της ομάδας το Σάββατο 29 Απριλίου, σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να μην εκτραχυνθεί περαιτέρω η κατάσταση.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ "κουβαλάει" και οκτώ ban, είναι δεύτερη παγκοσμίως με τα περισσότερα ban πίσω από την Τραμπζονσπόρ και η κατάσταση στις τάξεις της μοιάζει πιο οριακή από ποτέ χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ