STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Πρεμιέρα για τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League στο ΟΑΚΑ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Πρεμιέρα για τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League στο ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Η αυλαία της ημιτελικής φάσης της Stoiximan Basket League ανοίγει το βράδυ της Κυριακής 29 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Λάρισα.

Η αυλαία των ημιτελικών της Stoiximan Basket League ανοίγει το βράδυ της Κυριακής 29 Μαΐου στις 19:45 στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ φιλοξενεί τη Λάρισα στο Game 1 της σειράς, φιλοδοξώντας να κάνει το πρώτο (από τα τρία) βήμα για την πρόκριση στους τελικούς. Το πλεονέκτημα έδρας ανήκει στο τριφύλλι, το οποίο δεν θα έχει -ούτε τώρα- τον Βασίλη Καββαδά στο rotation λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ δεν είναι βέβαια η μοναδική με μεγάλο ενδιαφέρον στο μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας.

Νωρίτερα (στις 19:00), η Αναντολού Εφές φιλοξενεί τη Γαλατάσαραϊ στο Game 2 της ημιτελικής σειράς της Basketbol Super Lig, αναζητώντας την ισοφάριση -προηγήθηκε η εντός έδρας συντριβή από την ομάδα του Ανδρέα Πιστιόλη.

Στις 21:00 ξεκινά ο δεύτερος τελικός της ABA Liga ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν, με τους ερυθρόλευκους να αναζητούν το 2/2 που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και την πρόκριση (sic) στην EuroLeague της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, στις 22:00, η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Γκραν Κανάρια. Σε περίπτωση νίκης, οι μπλαουγκράνα θα πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της Liga Endesa.

Αναλυτικά το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας:

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ