STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Λάρισα για την 9η αγωνιστική

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ επιχειρεί να σκοράρει
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ επιχειρεί να σκοράρει INTIME

Συνέχεια στην Stoiximan Basket League με το ματς ανάμεσα στην Λάρισα και τον Ολυμπιακό (15:00, ΕΡΤ3, και LIVE από το SPORT24) να δίνει συνέχεια στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Λάρισα φιλοξενεί στο κλειστό της Νεάπολης τον Ολυμπιακό (15:00, ΕΡΤ3, και LIVE από το SPORT24) στο ματς που δίνει συνέχεια στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι έχουν δύσκολο έργο απέναντι στον Ολυμπιακό ο οποίος προέρχεται από το διπλό στη Ρωσία απέναντι στην Ούνικς.

Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου ο οποίος έμεινε εκτός, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να θέλει να τον ξεκουράσει ενόψει της συνέχειας. Έπειτα από εννιά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πέμπτη θέση (έχοντας κάνει και το ρεπό του) με ρεκόρ 6-1 ενώ η Λάρισα είναι προτελευταία με ρεκόρ 1-6.

Αναλυτικά οι αγώνες της ημέρας:

15:00 Λάρισα - Ολυμπιακός (ΕΡΤ3)

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ