EUROLEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Για το τρόπαιο Μπαρτσελόνα και Αναντολού Εφές

Ο Σέιν Λάρκιν της Αναντολού Εφές
Ο Σέιν Λάρκιν της Αναντολού Εφές EUROKINISSI

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές (21:30, NS1 και LIVE από το SPORT24) στον τελικό της EuroLeague σε μία τιτανομαχία με έπαθλο το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Η στιγμή που περίμεναν οι φίλοι της EuroLeague έφτασε. Ο μαραθώνιος φτάνει στο τέλος του, με την Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές (21:30, NS1 και LIVE από το SPORT24) στον τελικό της διοργάνωσης, με στόχο το τρόπαιο.

Οι Καταλανοί θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή έπειτα από 11 χρόνια και την κατάκτηση του τίτλου του 2010 στο Final Four του Παρισιού, την ίδια στιγμή που η Εφές θέλει να κατακτήσει για πρώτη φορά το τρόπαιο και να γίνει η δεύτερη τουρκική ομάδα που τα καταφέρνει μετά την Φενέρμπαχτσε.

Για την Μπαρτσελόνα, παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Νικ Καλάθη, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στον ημιτελικό με την Αρμάνι και θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή αν θα αγωνιστεί. Η Εφές δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Αρμάνι Μιλάνο και η ΤΣΣΚΑ θα συγκρουστούν στον μικρό τελικό (18:30, NS1 και LIVE από το SPORT24), σε ένα παιχνίδι με μικρό ενδιαφέρον για τους δύο αντιπάλους, που θα ήθελαν να παλέψουν για την πρώτη θέση.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ