MEDIA

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Το Περιστέρι bwin περιμένει την Βόννη για να φέρει στα ίσα την σειρά - πού θα δείτε το παιχνίδι

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Το Περιστέρι bwin περιμένει την Βόννη για να φέρει στα ίσα την σειρά - πού θα δείτε το παιχνίδι
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME SPORTS

Το Περιστέρι bwin υποδέχεται την Βόννη (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) στον 2ο αγώνα των προημιτελικών του Basketball Champions League, θέλοντας να κάνει το 1-1 στην σειρά. Ώρα Play-in στην Elite League, σημαντικά παιχνίδια στην Α1 Γυναικών.

Το Περιστέρι bwin έχει μία αποστολή σήμερα (10/4). Οι "Πρίγκιπες" υποδέχονται την Βόννη (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) στο Game 2 της σειράς των προημιτελικών του Basketball Champions League, ψάχνοντας την νίκη για να φέρουν στα ίσα την σειρά.

Έχοντας γνωρίσει την ήττα στο πρώτο ματς στην Γερμανία, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη παίζει για την... ζωή της στην διοργάνωση, αφού αν ηττηθεί τότε θα αποκλειστεί από την συνέχεια.

Ώρα Play-in στην Elite League

Η Elite League μπαίνει πλέον σιγά-σιγά στην... καλύτερή της φάση, αφού σήμερα (10/4) ξεκινούν τα play-in του πρωταθλήματος, τα οποία διεξάγονται στην ίδια λογική με αυτή του NBA και της EuroLeague.

Αυτό σημαίνει ότι η 7η ομάδα της κατάταξης της κανονικής περιόδου και η 8η θα παλέψουν σε νοκ-άουτ αγώνα με έπαθλο την 8η θέση και ακολούθως ο ηττημένος του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του νοκ-άουτ αγώνα ανάμεσα στην 9η και την 10η ομάδα της κατάταξης, με έπαθλο την 8η θέση.

Το σημερινό πρόγραμμα λοιπόν περιλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα στον (7ο στην κανονική περίοδο) Ερμή Σχηματαρίου με την (8η στην κανονική περίοδο) Δόξα Λευκάδας (16:00, ACTION 24), καθώς και αυτό ανάμεσα στον (9ο στην κανονική περίοδο) Παπάγο με την (10η στην κανονική περίοδο) Μύκονο (16:00, LIVE Streaming από το κανάλι της ΕΟΚ).

Για να γίνει ακόμα πιο σαφές τι ισχύει σήμερα: Ο νικητής του Ερμής Σχηματαρίου - Δόξα Λευκάδας θα μπει στα playoffs ως 7ος. Ο ηττημένος θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (13/4) τον νικητή του αγώνα Παπάγος - Μύκονος με έπαθλο την 8η θέση που οδηγεί στα playoffs.

Στην τελική ευθεία η Α1 Γυναικών

Τα playoffs της Α1 Γυναικών συνεχίζονται σήμερα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο αγώνες για τις θέσεις 1-4 (δηλαδή τα ημιτελικά του πρωταθλήματος) και έναν αγώνα για τις θέσεις 5-8.

Για τις θέσεις 1-4:
Ο Πρωτέας Βούλας υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:00, LIVE Streaming από το κανάλι της ΕΟΚ), με τις "ερυθρόλευκες" να προηγούνται με 1-0 και με μία ακόμα νίκη να προκρίνονται στους τελικούς.
Οι Εσπερίδες υποδέχονται τον Παναθηναϊκό (20:00, LIVE Streaming από το κανάλι της ΕΟΚ), με το "τριφύλλι" να προηγείται με 1-0 και με νίκη να προκρίνεται στους τελικούς.
Για τις θέσεις 5-8:
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την ομάδα των Ιωαννίνων να προηγείται με 1-0 και με νίκη να προκρίνεται στην επόμενη φάση για τις θέσεις 5-6.

TAGS MEDIA BASKETBALL CH. LEAGUE ELITE LEAGUE Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ