MEDIA

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Περιστέρι bwin και Προμηθέας ρίχνονται στην μάχη των προημιτελικών του BCL - πού θα δείτε τα παιχνίδια

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Περιστέρι bwin και Προμηθέας ρίχνονται στην μάχη των προημιτελικών του BCL - πού θα δείτε τα παιχνίδια
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ώρα προημιτελικών στο Basketball Champions League για Περιστέρι bwin και Προμηθέα, με τους "Πρίγκιπες" να αντιμετωπίζουν την Βόννη στην Γερμανία (20:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) και τους Πατρινούς στην Ισπανία την Μάλαγα (22:00, Cosmote Sport 5 και LIVE από το SPORT24) στα Game 1 των σειρών.

Η αναμονή τελείωσε για Περιστέρι bwin και Προμηθέα, που ρίχνονται σήμερα (3/4) στην μάχη των προημιτελικών του Basketball Champions League με φόντο το Final Four της διοργάνωσης.

Πρώτο στην μάχη θα ριχθεί το Περιστέρι bwin, που αντιμετωπίζει την Βόννη στην Γερμανία (20:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) στο Game 1 της σειράς, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα προς τις 4 κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Προμηθέας αντιμετωπίζει στην Ισπανία την Μάλαγα (22:00, Cosmote Sport 5 και LIVE από το SPORT24), με τους Πατρινούς να έχουν επίσης δύσκολο έργο.

Υπενθυμίζεται ότι αμφότερες οι Ελληνικές ομάδες έχουν μειονέκτημα έδρας και η πρόκριση στο Final Four κρίνεται στις 2 νίκες. Αυτό σημαίνει ότι το Game 2 των σειρών θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και - αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι - το Game 3 θα γίνει πάλι εκτός Ελλάδας.

TAGS MEDIA BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ