EUROLEAGUE

Το μέλλον του Ολυμπιακού

Το μέλλον του Ολυμπιακού

Το αποτέλεσμα στη Μόσχα, οριστικοποίησε την εικόνα στον ΣΤ' όμιλο. Οριστικά τρίτος ο Ολυμπιακός. Δείτε ποιος είναι ο αντίπαλος, στα playoffs και τα πιθανά ζευγάρια.

Η νίκη της ΤΣΣΚΑ επί του Ολυμπιακού, στη Μόσχα και η ήττα της Φενέρμπαχτσε στη Βιτόρια, από τη Λαμποράλ Κούτσα οριστικοποίησε την εικόνα του ΣΤ' ομίλου.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πρώτη, με ρεκόρ 11-2, δεύτερη η Φενέρ με 10-3 και τρίτος ο Ολυμπιακός με 9-4. Οι Τούρκοι υπερτερούν στην ισοβαθμία με τους Πειραιώτες κι έτσι η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι οριστικά τρίτη. Πλέον περιμένει τον δεύτερο του Ε' ομίλου στα playoffs, με μειονέκτημα έδρας.

Αν τελείωνε τώρα το TOP-16, οι Πειραιώτες θα έπαιζαν με την Μπαρτσελόνα.Στον Ε' όμιλο, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα έχουν ρεκόρ 10-3 όμως η "Βασίλισσα" υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Την επόμενη εβδομάδα παίζουν Ρεάλ - Ζαλγκίρις και Γαλατάσαραϊ - Μπαρτσελόνα. Αν κερδίσει η Ρεάλ, στέλνει την Μπαρτσελόνα στον Ολυμπιακό. Αν οι Μαδριλένοι χάσουν από τη Ζαλγκίρις, θα παίξουν με τον Ολυμπιακό στους "8", με πλεονέκτημα έδρας.

Επομένως, το μέλλον του Ολυμπιακού στα προημιτελικά εξαρτάται από το αποτέλεσμα της ομάδας του Πάμπλο Λάσο.

Στο μεταξύ, σε περίπτωση νίκης επί της Αρμάνι Μιλάνο την επόμενη εβδομάδα, η ΤΣΣΚΑ Μόοχας θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, εφόσον οι "πράσινοι" εξασφαλίσουν την πρόκριση στα playoffs .

Η κατάταξη στον ΣΤ' όμιλο
1. ΤΣΣΚΑ / 11-2
2. Φενέρ / 10-3
3. Ολυμπιακός / 9-4
4. Αναντολού Εφές / 6-7
5. Λαμποράλ Κούτσα / 6-7
6. Αρμάνι Μιλάνο / 4-9
7. Νίζνι / 3-10
8. Μάλαγα / 3-10

Τα πιθανά ζευγαρώματα

Ρεάλ Μαδρίτης - Αναντολού Εφές

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός

ΤΣΣΚΑ - Παναθηναϊκός

Φενέρμπαχτσε - Μακάμπι (ή Άλμπα)

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ