ΜΑΡΟΥΣΙ

Το Μαρούσι ανακοίνωσε τους δύο international scouts

Το Μαρούσι ανακοίνωσε τους δύο international scouts
(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Η ΚΑΕ Αμαρουσίου, με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε, τη συμφωνία της με δύο σκάουτς που αναμένεται να στελεχώσουν το νεοσύστατο τμήμα του συλλόγου.

Το Μαρούσι ανακοίνωσε τη συμφωνία του με δύο προπονητές για τη στελέχωση του νεοσύστατου τμήματος σκάουτινγκ του συλλόγου. Η ομάδα των βόρειων προαστίων παρουσίασε τα βιογραφικά του Στέφανου Μακρή και του Κωνσταντίνου Ψιμούλη, που αναμένεται να αναλάβουν τα καθήκοντά τους στο προσεχές διάστημα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Αμαρουσίου:

"Κινούμενη προς την υλοποίηση της απόφασης για την δημιουργία τμήματος scouting που θα αφορά στην διαδικασία παρακολούθησης Αθλητών όλων των ηλικιών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, η ΚΑΕ Γ.Σ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1986, αφού εξέτασε τις αιτήσεις που ανταποκρίθηκαν στην σχετική προκήρυξη ενδιαφέροντος, κατ’ αρχάς, ανακοινώνει την συμφωνία για 2,5 χρόνια, με δυο προπονητές που θα στελεχώσουν το τμήμα του “Ιnternational Scouting”.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Ψιμούλη και τον Στέφανο Μακρή που αποτελούν ήδη στελέχη του ευρύτερου προγράμματος “SCOUTING DEPARTMENT” της ΚΑΕ.

Ο Κωνσταντίνος Ψιμούλης, ασχολείται με το scouting από το 2013 δίνοντας έμφαση στις υποδομές, στο NBA Draft και στο κολεγιακό μπάσκετ. Από το 2019 είναι διευθυντής scouting στον οργανισμό του Eurohoops και υπεύθυνος του Eurohoops Scouting. Ενός scouting service επίσημα αδειοδοτημένου από το NCAA και ταυτόχρονα του Eurohoops Showcase, του exposure event για αθλητές που θέλουν να λάβουν κολεγιακή υποτροφία στις ΗΠΑ. Στο παρελθόν έχει δουλέψει ως scout για Eurohopes, Netscouts Basketball αλλά και στη Synergy Sports.

Ο Στέφανος Μακρής είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Ασχολείται με το scouting από το 2015, όντας International Scouting Director του nbadraft.net, δίνοντας έμφαση σε παίκτες από όλο τον κόσμο που έχουν ως στόχο να επιλεγούν στο NBA Draft. Από το 2016 εργάζεται στην 24 MEDIA ως συντάκτης/αναλυτής, διατελώντας μεταξύ άλλων υπεύθυνος για την παρουσίαση του προφίλ παικτών, φιλοσοφίας προπονητών και ομάδων, καθώς και τις αναλύσεις αγώνων.

Η οικογένεια του Αμαρουσίου καλωσορίζει τους δυο νέους συνεργάτες και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα εκείνων που θα καλύψουν και τις υπόλοιπες θέλεις που έχουν προκηρυχθεί (πχ Local Scouters) ώστε για να συμπληρωθεί το οργανόγραμμα της ομάδας εργασίας του τμήματος".

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ