ΜΑΡΟΥΣΙ

Το Μαρούσι δημιουργεί τμήμα σκάουτινγκ

Το Μαρούσι δημιουργεί τμήμα σκάουτινγκ
(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Η ΚΑΕ Αμαρουσίου εξελίσσεται και δημιουργεί τμήμα scouting. Η ομάδα των βορείων προαστίων απήυθυνε, μάλιστα, πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις θέσεις που προβλέπονται από το σχετικό οργανόγραμμα

Η ΚΑΕ Αμαρουσίου με ανακοίνωσή της το μεσημέρι της Πέμπτης (4/1) γνωστοποίησε την δημιουργία τμήματος σκάουτινγκ και απεύθυνε πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη πολλαπλών θέσεων εργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Μαρούσι δημιουργεί «Scouting Department»

Με κινητήρια δύναμη το όραμα του Προέδρου και Μεγαλομετόχου, Δήμου Στασινόπουλου, για την πολυδιάστατη αναβάθμιση της επαγγελματικής οργάνωσης του Αμαρουσίου σε όλα τα επίπεδα και με απώτερο στόχο την εξωστρέφεια και την μακροπρόθεσμη ανάπτυξή του, η ΚΑΕ προχωράει στην υλοποίηση μιας δέσμης στρατηγικών κινήσεων.

Σε πρώτη φάση, ανακοινώνει την δημιουργία τμήματος scouting που θα αφορά στην διαδικασία παρακολούθησης Αθλητών όλων των ηλικιών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ως εκ τούτου απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις θέσεις που προβλέπονται από το σχετικό οργανόγραμμα και αυτές είναι:

- Executive Director of Scouting

- Director of Greek Scouting

- Director of International Scouting

- Area Scout

Για την κάλυψη των παραπάνω θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους (μέχρι και τις 21/01/2024) στα κάτωθι email: [email protected] και [email protected]καθώς και να αναφέρει για ποια θέση ενδιαφέρεται μέχρι και τις 21/01/2024.

Απαιτούμενα Προσόντα:

- Απόφοιτος ΤΕΦΑA με ειδικότητα καλαθοσφαίρισης ή κάτοχος διπλώματος Σχολής Προπονητών Γ’ κατηγορίας τουλάχιστον είτε φοιτητής σε άλλη σχολή

- Πιστοποιημένη καλή γνώση υπολογιστών

- Πιστοποιημένη καλή γνώση αγγλικής γλώσσας

- Να έχει αγωνιστεί τουλάχιστον 5 έτη σε οποιοδήποτε επίπεδο

- Δυνατότητα για ταξίδια".

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ