ΜΑΡΟΥΣΙ

Το Μαρούσι αφιέρωσε τη νίκη επί του Απόλλωνα στον Χρήστο Ιορδάνου που έχασε τον πατέρα του

Το Μαρούσι αφιέρωσε τη νίκη επί του Απόλλωνα στον Χρήστο Ιορδάνου που έχασε τον πατέρα του
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Το Μαρούσι πήρα μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα για τη μάχη της παραμονής στην Stoiximan Basket League, μια νίκη που τόσο ο Νίκος Βετούλας, όσο και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αφιέρωσαν στον Χρήστο Ιορδάνου, ο οποίος έχασε πρόσφατα τον πατέρα του.

Το Μαρούσι πήρε μία πολύ σημαντική από βαθμολογικής άποψης νίκη απέναντι στον Απόλλωνα για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Μια νίκη που οι άνθρωπο της ομάδας των βορείων προαστίων αφιέρωσαν στον αθλητή του, Χρήστο Ιορδάνου, ο οποίος πενθεί για την απώλεια του πατέρα του και δεν έδωσε το παρών στο ματς.

Ο Νίκος Βετούλας ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ: "Ξεκινώντας δεν θα ήθελα να πω κάτι μπασκετικό. Σίγουρα είναι μια μέρα χαράς για το Μαρούσι μετά από αυτή τη νίκη, αλλά όλος ο οργανισμός θέλει να συλλυπηθεί για το χαμό του πατέρα ενός παίκτη μας, του Χρήστου Ιορδάνου. Αυτές οι ημέρες ήταν πολύ δύσκολες για αυτό κι εμείς δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί του, αλλά σίγουρα ξέρει ότι έχει την υποστήριξη όλης της ομάδας".

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ανέφερε: "Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον συμπαίκτη μας, τον Χρήστο Ιορδάνου και στη μνήμη του πατέρα του, που χάθηκε. Έχει τα συλλυπητήριά μας. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δυνατός σαν παιδί και σαν χαρακτήρας. Τον περιμένουμε πίσω στην ομάδα, γιατί τον χρειαζόμαστε πάρα πολύ".

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ