NBA

Το Λας Βέγκας έκανε το μεγάλο βήμα για να μπει στο NBA

Το Λας Βέγκας έκανε το μεγάλο βήμα για να μπει στο NBA
2020 KEVIN C. COX/POOL PHOTO VIA AP

Ακόμα πιο κοντά στο όνειρο, ακόμη πιο κοντά στο NBA βρίσκεται το Λας Βέγκας, καθώς ανακοινώθηκε το πλάνο για την δημιουργία πάρκου αναψυχής στο οποίο θα υπάρχει το κορυφαίο κλειστό γήπεδο στον κόσμο.

Η φήμη περί expansion του NBA, κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια. Πλέον, όμως, φαίνεται πως βρισκόμαστε ίσως και στην τελική ευθεία για να δούμε την Λίγκα να βάζει ακόμα δύο οργανισμούς στην οικογένειά της. Ο ένας θα είναι, όπως όλα δείχνουν, στο Σιάτλ, ο άλλος θα είναι επίσης όπως φαίνεται στο Λας Βέγκας το οποίο ετοιμάζεται για να δημιουργήσει το καλύτερο γήπεδο σε όλο τον κόσμο.

Η Oak View Group ανακοίνωσε πως θα επενδύσει το ποσό των 3.000.000.000 δολαρίων για να προσφέρει στην πόλη ένα πάρκο αναψυχής που όμοιό του δεν υπάρχει, μέσα στο οποίο θα βρίσκεται και μία αρένα 20.000 θεατών που θα είναι ονειρική για τον επισκέπτη. Ο CEO της εταιρείας, Τιμ Λεϊβέκι, ο οποίος έχει εμπειρία από το NBA και συνδέσεις με τους Τορόντο Ράπτορς, εξήγησε ότι η τοποθεσία έχει ήδη εντοπιστεί και βρίσκεται νότια της πόλης, η οποία θα φιλοξενήσει τα επόμενα χρόνια και Grand Prix της Formula 1.

Η Oak View Group ήταν η εταιρεία που δημιούργησε την Climate Pledge Arena στο Σιάτλ, ένα έργο που κόστισε 1.200.000.000 δολάρια, αλλά και την UBS Arena, ένα έργο 1.100.000.000 δολαρίων για τους Νιου Γιορκ Αϊλάντερς στο Μπέλμοντ Παρκ της Νέας Υόρκης.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ