NBA

Η απερχόμενη Δήμαρχος του Σιάτλ αποκάλυψε την επιστροφή των Σουπερσόνικς στο NBA

Ο Κέβιν Ντουράντ στους Σιάτλ ΣούπερΣόνικς
Ο Κέβιν Ντουράντ στους Σιάτλ ΣούπερΣόνικς © 2008 DAVID ZALUBOWSKI / AP IMAGES

Καταπληκτικά νέα για τους fans του NBA, καθώς η απερχόμενη Δήμαρχος του Σιάτλ προανήγγειλε την επιστροφή της πόλης και των Σουπερσόνικς στο NBA.

Οι φήμες περί επέκτασης του NBA σε μία, πιθανότατα και σε δύο ακόμη πόλεις ακούγονται εδώ και αρκετά χρόνια. Το Λας Βέγκας είναι μία από τις πόλεις που ενδιαφέρονται για να μπουν στον μπασκετικό χάρτη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ωστόσο ο κόσμος θέλει να ξαναδεί το Σιάτλ, θέλει να ξαναδεί τους Σούπερσόνικς και φαίνεται πως είναι πλέον θέμα χρόνου για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Η απερχόμενη δήμαρχος, Τζένι Ντούρκαν, αποκάλυψε στον αποχαιρετισμό της στους συνεργάτες της πως "χτίσαμε μία νέα υπέροχη αρένα για τους Κράκεν (ομάδα χόκεϊ), για τις Στορμ (ομάδα του WNBA) και σύντομα και για τους Σόνικς", με αποτέλεσμα η κουβέντα αυτή να γίνει πολύ γρήγορα το talk of the town και να ενθουσιάσει πολλούς... παλαιότερους οπαδούς του NBA που μεγάλωσαν με τον Γκάρι Πέιτον, τον Σον Κεμπ και τον Ντέτλεφ Σρεμπφ.

Είναι γεγονός ότι ο Κομισάριος, Άνταμ Σίλβερ, βρίσκεται σε διαρκή επαφή για την επέκταση της Λίγκας κατά μία ή δύο ομάδες, τόσο το Λας Βέγκας όσο και το Σιάτλ έχουν ήδη group επενδυτών που θέλουν να ηγηθούν αυτής της προσπάθειας, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και ανακατανομή οργανισμών σε Ανατολική και Δυτική Περιφέρεια αν αυτές οι δύο πόλεις ενσωματωθούν στην καθημερινότητα του πρωταθλήματος.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ