ΑΡΗΣ

Το κάλεσμα των παλαιμάχων

Το κάλεσμα των παλαιμάχων
Άρης κόσμος

Κάλεσμα στους οπαδούς της ομάδας να ενισχύσουν τη φετινή προσπάθεια απηύθυναν οι παλαίμαχοι παίκτες

Η ανακοίνωση ανέφερε: " Σ’ ένα μήνα περίπου η καλαθοσφαιρική ομάδα του Άρη ξεκινά την καινούρια προσπάθεια της, τόσο στο ελληνικό Πρωτάθλημα, όσο και στο Eurocup".

"Η Διοίκησης της ΚΑΕ, οι προπονητές και οι παίκτες έχουν προφανώς βάλει τους στόχους τους για την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία τους και στα δύο πρωταθλήματα. Εμείς και όλοι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ θα πρέπει να βάλουμε στόχο, και να τον επιτύχουμε, να συμπαρασταθούμε στην προσπάθεια τους αυτή με τον τρόπο που οι Αρειανοί φίλαθλοι γνωρίζουν καλά".

"Οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές του Άρη Θεσσαλονίκης καλούν τα μέλη τους, τους φίλους τους, και όλους τους φιλάθλους του Άρη – τη γνωστή παντοτινή και σταθερή πηγή άντλησης δύναμης και συμπαράστασης – να βρεθούν δίπλα στην ομάδα και να την ενισχύσουν οικονομικά – με τα εισιτήρια διαρκείας – και αγωνιστικά με την συνεχή παρουσία τους και την ξεχωριστή υποστήριξη τους όπου αγωνίζεται η ομάδα



".

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις Ακαδημίες
Στο μεταξύ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ φιλοξενείται και ανακοίνωση σχετικά με τις ακαδημίες της ομάδας οι εγγραφές στις οποίες συνεχίζονται.

" Με οδηγό τα 12 πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων – εφήβων – κορασίδων – νεανίδων, με φάρο την περσινή πορεία όλων των τμημάτων υποδομής που έφθασαν στους τελικούς των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ και με φωτεινό παράδειγμα τον πρωταθλητή εφήβων Ευρώπης Κώστα Παπανικολάου, συνεχίζονται οι εγγραφές στην ακαδημία μπάσκετ του Άρη".

"Η μεγαλύτερη και η καλύτερη ακαδημία Μπάσκετ της Ελλάδας, καλεί όλα τα παιδιά της πόλης να παρακολουθήσουν την εκμάθηση των μυστικών του Μπάσκετ, στα 4 κλειστά γήπεδα που διαθέτει, με τους καλύτερους προπονητές και την αρτιότερη οργάνωση

".
Πληροφορίες – Εγγραφές καθημερινά στα τηλέφωνα:

Υπεύθυνος ακαδημιών μπάσκετ κύριος Κυριαζής Γεώργιος 6944.417.582.

Από ώρα 18:00 έως 22:00 στο τηλ. 2310309192

Από ώρα 09:00 έως 21:00 στο τηλ. 2310305402











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ