ΑΡΗΣ

Τα ξημερώματα στο Καόρλε

Τα ξημερώματα στο Καόρλε
Ματσόν-Μπάρλος

H αποστολή της ομάδας έφτασε τα ξημερώματα στην Ιταλία μετά από ένα κουραστικό ταξίδι

Το γιατί; Είχε να κάνει με το ότι "πλήρωσε" την απεργία των ιταλικών αερογραμμών στο αεροδρόμιο της Ρώμης. Εξαιτίας αυτής η αποστολή του Άρη δεν αναχώρησε ποτέ για την Βενετία όπως ήταν προγραμματισμένο παραμένοντας στο αεροδρόμιο της "αιώνιας" πόλης μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα.
Όταν δηλαδή και βρέθηκε λύση μέσω πτήσης για την Βερόνα και από εκεί οδικώς για το Καόρλε με αποτέλεσμα να αποφευχθεί η σκέψη διανυκτέρευσης στην Ρώμη και η μετάβαση με πούλμαν σήμερα το πρωί.

Στο Καόρλε, την παραλιακή πόλη μία ώρα από την Βενετία, ο Άρης πρόκειται να συμμετάσχει στο τουρνουά της πόλης αντιμετωπίζοντας στις 21:45 την Μπενετόν Τρεβίζο στο δεύτερο παιχνίδι της πρώτης μέρας. Νωρίτερα στο εναρκτήριο η Ούντινε θα αντιμετωπίσει την Ολίμπια Μιλάνο (19:45) με τους δύο ηττημένους και νικητές να αγωνίζονται αύριο Σάββατο (13/09) στον μικρό και μεγάλο τελικό αντίστοιχα.

Στην αποστολή του Άρη στην Ιταλία θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν βρίσκονται οι Μπλάγκοντα Σέκουλιτς, Αντόν Γκαβέλ και Λίνος Χρυσικόπουλος. Ο πρώτος παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη λόγω της σύσπασης στην μέση του από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας με σκοπό να ακολουθήσει θεραπεία.

Ο δεύτερος βρίσκεται στην Σλοβακία από την περασμένη Κυριακή για υποχρεώσεις με την Εθνική της χώρας του για τον όμιλο της Β΄ κατηγορίας της FIBA και ο τρίτος παρέμεινε με την σειρά του στην Θεσσαλονίκη για ειδικό πρόγραμμα δυνάμωσης.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ