ΑΡΗΣ

Νέλσον: "Μεγάλος ο ανταγωνισμός"

Νέλσον: "Μεγάλος ο ανταγωνισμός"
Αργυρόπουλος

Για την καλή πορεία της προετοιμασίας στον Άγιο Νικόλαο μίλησε ο Νίκος Αργυρόπουλος

Ο αρχηγός Σάββας Ηλιάδας προσέφερε στους κ.κ. Πάγκαλο και Γυμνόπουλο ένα μεγάλο λάβαρο του συλλόγου και μια μπάλα υπογεγραμμένη από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.
Ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας είναι και ο Νίκος Αργυρόπουλος που τόνισε: " Το αυτοκίνητο που οδηγώ είναι πάρα πολύ άνετο. Είναι ίσως το μοναδικό αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει μέχρι στιγμής στην ζωή μου και στο οποίο πραγματικά νιώθω τόσο άνετα. Είναι τεράστια αυτοκίνητα και είναι πραγματικά εξαιρετικά".

Μιλώντας για την σημασία των συγκεκριμένων εκδηλώσεων εξήγησε: " Ο Άρης δείχνει ότι και μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις είναι μια τεράστια ομάδα. Έχω παίξει σε αρκετές ομάδες και δεν είναι εύκολο να βρεις κάποια με παρόμοια αίγλη σαν αυτή που έχει ο Άρης. Είναι τιμή και μεγάλη ευχαρίστηση και ευτυχία να αγωνίζεσαι σε μια ομάδα όπως είναι ο Άρης και χαίρομαι πάρα πολύ".

Αναφερόμενος στην προετοιμασία του Άρη ο Πατρινός γκαρντ είπε: " Η προετοιμασία πήγε πάρα πολύ καλά. Το δύσκολο στάδιο ολοκληρώθηκε και όλοι μας περιμένουμε με ανυπομονησία να ξεκινήσουν τα φιλικά για να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Θεωρώ ότι τα πράγματα θα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά. Η ομάδα θα φτιαχτεί και θα είναι ανταγωνιστική όπως όλοι θέλουμε. Περιμένουμε και τα άλλα παιδιά που λείπανε να γυρίσουνε για να είναι η ομάδα πλήρης, αλλά θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου καθώς κανένας δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί κάτι που είναι πολύ βασικό".

" Μέσα από την παραμονή μας στον Άγιο Νικόλαο καταφέραμε να αναπτύξουμε μια δυνατή σχέση μεταξύ μας. Καταρχήν είμαστε αρκετοί Έλληνες που γνωριζόμαστε από το παρελθόν. Υπάρχουν εξαιρετικοί χαρακτήρες στην ομάδα, ενώ η ιδιαιτερότητα φέτος είναι ότι όλοι οι ξένοι είναι επίσης τόσο καλοί χαρακτήρες σε σημείο που πραγματικά πρέπει να σκεφτώ πάρα πολύ για να θυμηθώ αν έχω ξανά συνεργαστεί με τόσο καλούς χαρακτήρες στο παρελθόν. Έχουμε έρθει όλοι πάρα πολύ κοντά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και θέλω να πιστεύω ότι και στην συνέχεια θα είμαστε ακόμη καλύτερα".

Όσο για τον Αντρέα Ματσόν μόνο καλά λόγια είχε να πει: " Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι ξέρει ανά πάσα στιγμή πως νιώθει ο κάθε παίκτης, πως μπορεί να συμπεριφερθεί και τι θέλει κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά και εκτός γηπέδου. Δεν το βρίσκεις συχνά αυτό, αφού οι περισσότεροι παίκτες και προπονητές σκέφτονται μόνο το αγωνιστικό κομμάτι και περιορίζονται σε αυτό. Είναι λοιπόν πάρα πολύ μεγάλη υπόθεση ο προπονητής να μπορεί να αγγίζει τον παίκτη και εκτός γηπέδου. Κάτι το οποίο ο Αντρέα Ματσόν ξέρει να το κάνει και πολύ καλά μάλιστα".

Νέλσον: " Μεγάλος ο ανταγωνισμός"
Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Σπένσερ Νέλσον που προμηθεύτηκε κι αυτός αυτοκίνητο από την χορηγό εταιρία του Άρη: " Οδήγησα ένα αυτοκίνητο χθες το βράδυ για να πάω από το γήπεδο στο σπίτι μου και είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω ένα τέτοιο αμάξι. Είναι πολύ άνετο, είναι πολύ κομψό και με διευκολύνει πολύ στην οδήγηση".

" Βασικά πέρυσι δεν οδηγούσα κάποιο ιταλικό αμάξι, αλλά ένα άλλο διαφορετικής προέλευσης. Ήταν καλό, αλλά για να είμαι ειλικρινής, το τωρινό μου αμάξι είναι καλύτερο. είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με το συγκεκριμένο όχημα που οδηγώ τώρα και επειδή έχω οικογένεια θέλω να νιώθουν οι δικοί μου άνθρωποι πολύ ωραία μέσα σε αυτό".

Όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα, το απόγευμα ο Νέλσον μαζί με τους Μάρσαλ και τους Σκορδίλη, Παπανικολάου, Μούρτο και Χρυσικόπουλο θα προπονηθούν στο κλειστό της ΜΕΝΤ, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας πήραν ρεπό από τον Αντρέα Ματσόν για να ξεκουραστούν.

Ο Νέλσον μίλησε και για τα φιλικά παιχνίδια που θα δοθούν επί ιταλικού εδάφους: " Περιμένω με ανυπομονησία να παίξω στα φιλικά που θα δώσουμε στην Ιταλία. Είμαι εξοικειωμένος με τις ομάδες που πρόκειται να παίξουμε, αφού αγωνίστηκα στην Ιταλία για δύο χρόνια και ξέρω ότι είναι αρκετά καλές και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Το βλέπω σαν ένα καλό τεστ για να δούμε που βρισκόμαστε και σε ποιους τομείς πρέπει να βελτιωθούμε".

Το πρωί της Πέμπτης ο Άρης θα κάνει ακόμη μία προπόνηση στο κλειστό της ΜΕΝΤ και εν συνεχεία στις 13:30 θα αναχωρήσει αεροπορικώς από την Θεσσαλονίκη για την Ρώμη. Στην Ιταλία η ομάδα του Αντρέα Ματσόν θα δώσει μια σειρά δυνατών φιλικών αναμετρήσεων, που θα βοηθήσουν τον κόουτς της ομάδας να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του.



















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ