ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Το φιλικό, οι ευχές και το.. Ευρωμπάσκετ

Το φιλικό, οι ευχές και το.. Ευρωμπάσκετ

Ο Αρκαδικός μπορεί να ετοιμάζεται για το φιλικό με τον Απόλλωνα, όμως έχει στραμμένο και το βλέμμα στο Ευρωμπάσκετ εκεί όπου εκπροσωπείται από τον Νουουτίνεν

Ο Αρκαδικός έχει "μεγαλώσει" για τα καλά κι αυτό δεν οφείλεται μόνο στην πρώτη του συμμετοχή στην Α1, καθώς άρωμα… Αρκαδικού έχει και το φετινό Eurobasket. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές ημέρες του τουρνουά σε όλα τα παιχνίδια της Φινλανδίας έχει αγωνιστεί και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Αρκάδων, ο Μάτι Νουουτίνεν.

Ο Φινλανδός έπαιξε στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην Γαλλία (6 π., 2,3 ριμπ), την δεύτερη αγωνιστική κόντρα στο Ισραήλ (8 π., 3 ριμπ) αλλά και την 3η αγωνιστική κόντρα στην Ρωσία (4 π., 2 ριμπ., 2 ασίστ), πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Από εκεί και πέρα την Τετάρτη (9/9) στις 18:00 στο ΔΑΚ Τρίπολης, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας στο δεύτερο φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα που θα δώσει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι πόρτες του γηπέδου θα είναι ανοιχτές για τους φιλάθλους.

Από εκεί και πέρα την τιμητική του έχει σήμερα (8/9) και ο Άκης Καλλινικίδης, ο οποίος γιορτάζει τα 38α γενέθλια του. Η ομάδα του Αρκαδικού φρόντισε να του ευχηθεί τα καλύτερα μέσα από την σελίδα της σε χώρο κοινωνικής δικτύωσης.

Η οικογένεια του Αρκαδικού εύχεται χρόνια πολλά στον Άκη Καλλινικίδη, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του! #arcadikosbc #happy_birthday_Akis

Posted by SEFA Arcadikos BC - Official_Page on Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015
TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ