EUROLEAGUE

Το δράμα του Ουίλιαμς

Το δράμα του Ουίλιαμς

Το βράδυ που η Λοκομοτίβ Κουμπάν συνάντησε τη Ρεάλ, ο Μάρκους Ουίλιαμς ήλθε αντιμέτωπος με μια... απορία που δεν είχε απάντηση, ενώ συνέκρινε τους Μαδριλένους με... τους καρχαρίες.

Το 81-55 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν, επέστρεψε στους Μαδριλένους να περάσουν πάνω από την ΤΣΣΚΑ, για να τοποθετηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας στο ΣΤ' όμιλο του ΤΟΡ16. Έκανε και κάτι άλλο: βύθισε στην απελπισία τον Μάρκους Ουίλιαμς.

Όπως ομολόγησε ο Αμερικανός γκαρντ των Ρώσων στην ιστοσελίδα sport-express.ru "κάποια στιγμή, έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται "θα τελειώσει ποτέ αυτό;". Οι αντίπαλοι μας έγιναν οι απόλυτοι κυρίαρχοι, από το ξεκίνημα. Αν αφήσεις μια τέτοια ομάδα να κάνει ό,τι θέλει, δεν έχεις παρά να τα μαζέψεις και να φύγεις. Είναι σαν τους καρχαρίες. Μυρίστηκαν αίμα... και όρμισαν. Χάνεις ένα σουτ, παίρνουν το ριμπάουντ και πριν το καταλάβεις έχουν σκοράρει".

Ο Αντόν Πονκρασόφ ήταν λίγο... πιο ψύχραιμος. Τόσο που εξέφρασε την πεποίθηση πως " μπορούμε να νικήσουμε την Μπάγερν με τη διαφορά που χρειαζόμαστε, για να προκριθούμε". Ποια είναι αυτή η διαφορά; Οι 35 πόντοι. " Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε. Να δώσουμε ό,τι έχουμε από το ξεκίνημα. Έτσι πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ