ΑΡΗΣ

Το διαβατήριο και ο ΣΚΑΪ

Το διαβατήριο και ο ΣΚΑΪ
Μασει

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του Τζερεμάια Μάσεϊ, που δεν έχει στα χέρια του το σλοβακικό διαβατήριο

Το σημερινό πρόγραμμα εκτός του πρωινού ραντεβού στα βάρη, περιλαμβάνει κι ένα ακόμη το απόγευμα στο γήπεδο με το ευχάριστο για τον Καναδό τεχνικό του Άρη να είναι ότι δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα. Μοναδικό -κι αυτό δεν είναι τραυματισμού- είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τον Τζερεμάια Μάσεϊ και το σλοβάκικο διαβατήριό του που συνεχίζει να μην βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων της ΚΑΕ.
Ένα θέμα που θα πρέπει να λήξει μέχρι την Πέμπτη, αφού διαφορετικά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το οτιδήποτε για το πώς τελικά θα παρουσιαστεί ο Άρης στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος. Για το λόγο αυτό και το τρέχον 48ωρο κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμο.

Όσο για το θέμα των τηλεοπτικών δικαωμάτων της νέας χρονιάς στο ελληνικό πρωτάθλημα; Με τη σειρά του πρόκειται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες δύο μέρες, με τον ΣΚΑΪ να έχει πλέον αποκτήσει προβάδισμα τόσο σε σχέση με την ΕΡΤ, όσο και με το Supersport.

Από την πλευρά του ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη, Μπρέισι Ράιτ, σε δηλώσεις του για τον ίδιο εν όψει της πρεμιέρας του Σαββάτου με την Ολυμπιάδα στην Πάτρα, τόνισε: " Πιστεύω ότι δεν είμαι ακόμα στο επίπεδο που θέλω να είμαι. Προσπαθώ να βρω τον ρυθμό μου και θεωρώ ότι στο ξεκίνημα θα είμαι στην κορύφωση μου".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ