ΚΑΟΔ

Το χρίσμα στον Μέξα

Το χρίσμα στον Μέξα
Μέξας INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μέξας θα είναι ο διάδοχος του Νέναντ Μάρκοβιτς στην τεχνική ηγεσία του ΚΑΟΔ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο διάδοχος του Νέναντ Μάρκοβιτς στην τεχνική ηγεσία του ΚΑΟΔ εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου αναμένεται να είναι ο Κώστας Μέξας.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά από τρεις αγωνιστικές περιόδου στο τεχνικό τιμ της ομάδας της Δράμας ως άμεσος συνεργάτης είτε του Γιώργου Καλαφατάκη είτε του Νέναντ Μάρκοβιτς χαίρει της αμέριστης εμπιστοσύνης της διοίκησης της ΚΑΕ.

Κάτι εξάλλου που είχε φανεί και στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε όταν είχε υπάρξει το ενδιαφέρον και θέλω της ΚΑΕ Άρης ο Μάρκοβιτς να αποτελέσει τον διάδοχο του Βαγγέλη Αγγέλου. Σε περίπτωση που αυτό γινόταν η διοίκηση της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ είχε αποφασίσει ο Μέξας να αποτελούσε τον διάδοχό του.

Μία σκέψη που μπορεί σε εκείνο το σημείο να μην υλοποιήθηκε πρόκειται να γίνει όμως τώρα. Λίγους μόλις μήνες μετά με τον Μέξα που δείχνει έτοιμος να ανταποκριθεί και να χτίσει τον ΚΑΟΔ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να κοουτσάρει την ομάδα της Δράμας στο κλειστό των Τρικάλων στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος μετά από την αποβολή του Βόσνιου τεχνικού.

Μάλιστα εκτός του ότι προπονητής του ΚΑΟΔ στην νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Μέξας έχει ήδη κυκλοφορήσει και το όνομα του Σάββα Καμπερίδη ώστε να καλύψει το κενό του στην θέση του βοηθού στο νέο τεχνικό τιμ. Εκεί όπου αναμένεται να παραμείνει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Ο Καμπερίδης πάντως δύσκολα να φύγει από το τεχνικό τιμ του Άρη χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα είναι ο διάδοχος του Μίλαν Μίνιτς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το πιθανότερο είναι να παραμείνει στο πλευρό του διαδόχου του, επικρατέστερος ο Δημήτρης Πρίφτης ή ο Νέναντ Μάρκοβιτς που πάντως έχει πρόταση από ομάδα της Ισπανίας.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ