EUROLEAGUE

Το "χρέος" του Λιν

Το "χρέος" του Λιν
Γκριρ Βασιλόπουλος INTIME SPORTS

"Η ομάδα μας φτιάχτηκε έτσι για να μην την απασχολούν οι τραυματισμοί" τόνισε ο Λιν Γκριρ

Οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν από τη Δευτέρα στη Μάλαγα για να εγκλιματιστούν καλύτερα και να προπονηθούν το βράδυ της Τρίτης στο Παλάσιος Ντε Λος Ντεπόρτες. Φυσικά, εκτός από το πρόβλημα με τους απόντες ο Παναγιώτης Γιαννάκης πρέπει να βρει λύσεις και για τη φορμαρισμένη Μάλαγα, που περιμένει τον Ολυμπιακό με άγριες διαθέσεις.
Μιλώντας για το παιχνίδι, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: "Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα που της αρέσει να τρέχει και να πιέζει. Ο έλεγχος του ρυθμού, τα λάθη και η μη νευρικότητα είναι τα στοιχεία που θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να φτάσουμε στη νίκη. Σίγουρα έχουμε λιγότερες λύσεις μετά τους τραυματισμούς των δυο παιδιών κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί και να πάρουμε αυτό που θέλουμε".

Ο Λιν Γκριρ θεωρεί "υπεύθυνο" τον εαυτό του για τον τραυματισμό του Παναγιώτη Βασιλόπουλου (έσπασε το δάκτυλό του σε μια φάση με τον Αμερικανό στην προπόνηση) και γι' αυτό θέλει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κερδίσει ο Ολυμπιακός και να αφιερώσει τη νίκη στο συμπαίκτη του: "Θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί η Μάλαγα παίζει πολύ καλά αυτή την περίοδο κι εμείς θα πρέπει να δείξουμε ότι καλύτερο έχουμε για να κερδίσουμε σε μια «καυτή» έδρα. Η ομάδα μας φτιάχτηκε έτσι για να αγωνίζεται το ίδιο καλά ανεξαρτήτως τραυματισμών. Χρωστάμε όμως αυτή τη νίκη στον Πάνο και περισσότερο εγώ που κατά λάθος έγινα η αιτία να τραυματιστεί. Θα κερδίσουμε γι αυτόν".

Τέλος, ο Γιάννης Μπουρούσης που επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, τόνισε: "Η Μάλαγα είναι εξαιρετική ομάδα και βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Πρέπει ίσως να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι για να γυρίσουμε νικητές στην Ελλάδα. Σ αυτά τα χρόνια που είμαι στην ομάδα έχω μάθει όπως και όλα τα παιδιά να ζούμε με τους τραυματισμούς. Και η Μάλαγα είχε πολλά προβλήματα, όμως έπαιξε καλά παρόλα αυτά. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς".




TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ