EUROLEAGUE

Έξω για 20 μέρες ο Βασιλόπουλος

Έξω για 20 μέρες ο Βασιλόπουλος
Βασιλόπουλος

Νοκ-άουτ ο Βασιλόπουλος, απών και ο Έρτζεκ από το Μάλαγα-Ολυμπιακός

O Παναγιώτης Γιαννάκης συμπεριέλαβε στην αποστολή στη θέση του αρχηγού τον Μιχάλη Πελεκάνο που παρότι ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα θα βρίσκεται στη δωδεκάδα. Όσο για τον Γιάννη Μπουρούση ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και υπολογίζεται κανονικά. Τη θέση του Έρτζεκ πήρε, την τελευταία, στιγμή ο Ίαν Βουγιούκας.
Πρίντεζης: " Παίζεται η πρώτη θέση"

Στην κρισιμότητα του ματς της Τετάρτης με την Μάλαγα στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης κατά την αναχώρηση της ομάδας για Ισπανία, υπογραμμίζοντας πως παίζεται η πρώτη θέση του ομίλου.

Ο Έλληνας διεθνής τόνισε χαρακτηριστικά για την αναμέτρηση της Τετάρτης: "Σε μεγάλο βαθμό παίζεται η πρώτη θέση του ομίλου στην Ισπανία και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Η Μάλαγα είναι μια ομάδα με αρχές που παίζει καλή άμυνα και τρέχει στην επίθεση.

Η έδρα της είναι από τις πιο "καυτές" στην Ευρώπη κι όλα αυτά τα στοιχεία κάνουν πολλή δύσκολη την αποστολή μας. Δεν θα πρέπει να αφήσουμε τον έλεγχο του αγώνα στη Μάλαγα ούτε για μια στιγμή, όπως επίσης δεν πρέπει να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας

".

Δηλώσεις έκανε και ο Τζος Τσίλντρες, τονίζοντας: "Αυτό το παιχνίδι είναι διαφορετικό και πιο σπουδαίο από το πρώτο που παίξαμε με τη Μάλαγα, γιατί θέλουμε να κρατήσουμε την πρώτη θέση του ομίλου. Εμείς θα πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας απέναντι σε μια ομάδα που παίζει εξαιρετική άμυνα και τρέχει στην επίθεση. Έχουν χάσει τον Χάισλιπ κι έχουν ένα νέο παίκτη στη θέση του, αλλά το μυαλό μας θα πρέπει να είναι σ όλους τους παίκτες".






TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ