ΗΠΑ

Το χόντρυνε ο Durant με υβριστικό σχόλιο προς τον Kanter!

Golden State Warriors' Kevin Durant (35) talks to Oklahoma City Thunder's Enes Kanter (11) during the first half of an NBA basketball game Wednesday, Jan. 18, 2017, in Oakland, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Golden State Warriors' Kevin Durant (35) talks to Oklahoma City Thunder's Enes Kanter (11) during the first half of an NBA basketball game Wednesday, Jan. 18, 2017, in Oakland, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Η βεντέτα ανάμεσα στον Enes Kanter και τον Kevin Durant συνεχίζεται, με τον Τούρκο να προκαλεί τον KD και τον ηγέτη των Warriors να αφήνει υβριστικό σχόλιο-απάντηση στο Instagram.

Συνυπήρξαν στην Oklahoma City για μιάμιση σεζόν, όμως από τη στιγμή που ο Kevin Durant αποφάσισε να αποχωρήσει από τους Thunder για να γίνει μέλος των Golden State Warriors, άνοιξαν βεντέτα που συνεχίζεται με ιδιαίτερη ένταση. Ο Enes Kanter αγαπά τον Russell Westbrook, δεν έχει συγχωρέσει τον KD, όμως φαίνεται πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Βέβαια, ο Durant πήγε την κόντρα ένα βήμα παρακάτω, καθώς "στόλισε" τον Τούρκο με υβριστικό σχόλιο στο Instagram.

Σε ένα video που κυκλοφορεί τις τελευταίες δύο μέρες στα social media, o Kanter ζητάει από έναν μικρό fan του μπάσκετ να βγάλει τη φανέλα του Durant και να την κάψει. " Θα το κάνω αν μου δώσεις μια φανέλα του Westbrook" του απαντά εκείνος κι ο Τούρκος δέχεται τη... συμφωνία. Ο Durant, πάντως, δεν ήταν και πολύ ψύχραιμος όταν είδε το συγκεκριμένο video στον λογαριασμό warriorstalk στο Instagram, με αποτέλεσμα να αφήσει ένα άκομψο σχόλιο: "GOMD" έγραψε, που σε... ελεύθερη μετάφραση σημαίνει " σήκω από πάνω μου". Όχι ακριβώς, αλλά μερικά πράγματα δεν μεταφράζονται...

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ