ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το αφιέρωμα της EuroLeague στον Πρίντεζη: Συμπαίκτες και προπονητές μιλούν για την καριέρα και την αγάπη του για τον Ολυμπιακό

BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / 3  /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / 3 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μέσα σε 4'23'' η EuroLeague τίμησε τον Γιώργο Πρίντεζη με ένα video-αφιέρωμα για την άκρως επιτυχημένη καριέρα του και την αγάπη του για τον Ολυμπιακό. Συμπαίκτες και προπονητές αποθέωσαν τον πρώην αρχηγό των ερυθρολεύκων.

Ο Γιώργος Πρίντεζης έβαλε τέλος σε μία άκρως πετυχημένη καριέρα κατά τη διάρκεια της οποίας κατέκτησε τρόπαια μαζί και την εκτίμηση όλων των φιλάθλων. Η EuroLeague θέλησε να κάνει μία αναδρομή στην καριέρα του και έφτιαξε ένα video - αφιέρωμα διάρκειας τεσσάρων λεπτών για τον πρώην, πλέον, αρχηγό του Ολυμπιακού.

Συμπαίκτες, ανάμεσά τους ο Κώστας Παπανικολάου, ο Τόμας Γουόκαπ, ο Βασίλης Σπανούλης αλλά και ο προπονητής του, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησαν για το μεγαλείο του Πρίντεζη και την σπουδαία καριέρα που έχτισε αγαπώντας μία ομάδα, τον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά του ο Πρίντεζης πήγε πίσω στα χρόνια που ως παιδί αγαπούσε τον Ολυμπιακό, την πρώτη προπόνηση με την ανδρική ομάδα μέχρι και την στιγμή που αποσύρθηκε από τα παρκέ ως αρχηγός των ερυθρολεύκων.

"Υποστήριζα τον Ολυμπιακό από μικρός. Ήθελα πάντα να έρθω εδώ ακόμα και για μία προπόνηση, όχι να κερδίσω τίτλους ή κάτι. Όταν έκανα την πρώτη μου προπόνηση με την πρώτη ομάδα ήταν τρομερό, είχα τους παίκτες στο δωμάτιό μου σε αφίσες. Δεν μ αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου στην οθόνη. Ακόμα και τώρα δεν το κάνω στο κινητό μου. Μερικές φορές με ρωτάνε ποια στιγμή θα διάλεγα. Δεν διαλέγω το 2012 αλλά το 2013 επειδή κάναμε το back-to-back. Αποδείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Για εμένα ο Ολυμπιακός είναι δεύτερη οικογένεια. Έχω τόσες αναμνήσεις εδώ σε όλες τις γωνιές. Είναι η ζωή μου, πέρασα τη μισή μου ζωή εδώ. Ήξερα πως θέλω να τελειώσω εδώ την καριέρα μου και δεν πίστευα πως όλα αυτά θα συνέβαιναν. Νιώθω ευλογημένος για όσα έζησα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ