ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το 12άρι φέρνει το διαζύγιο με τον Παπανικολάου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το 12άρι φέρνει το διαζύγιο με τον Παπανικολάου
INTIME SPORTS

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΤΟSPORT24 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Τρομερές εξελίξεις τούτες τις ώρες στον Ολυμπιακό. ΤοSport24.gr, αποκαλύπτει πως έχουν αυτή την στιγμή τα πράγματα με τον Κώστα Παπανικολάου. Οι υψηλές απαιτήσεις του παίκτη και η πρόταση της Μπαρτσελόνα στο Sport24.gr!

· Όλα ξεκίνησαν από την πρόταση των Καταλανών προς τον Ολυμπιακό. Ποσό 1,5 εκ. ευρώ για να πουν οι Πειραιώτες το "ναι"!

· Η επόμενη κίνηση του Ολυμπιακού, ήταν να προτείνει στον μάνατζερ του παίκτη, επέκταση του συμβολαίου.

· Και φτάνουμε ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ στην κορύφωση των γεγονότων!

· Στα γραφεία των αδελφών Αγγελόπουλων έφτασε mail από τον μάνατζερ του Παπανικολάου:

· Ο παίκτης ζητάει κάτι λιγότερο από 5 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ένα ποσό που μαζί με την εφορία και τα μανατζερικά, φτάνει για τους «ερυθρόλευκους» σχεδόν στο διπλάσιο, το οποίο ισοδυναμεί με 12 εκ. δολάρια, ποσό "απαγορευτικό" για την ΚΑΕ.

Αναλυτικά ο Παπανικολάου ζήτησε 1,2 εκατομμύρια ευρώ για τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου, 1,6 εκατομμύρια για τον δεύτερο και 2 εκατομμύρια ευρώ τον τρίτο. Στην πρόταση του μάνατζερ υπήρχε μπάι-άουτ για το NBA τον δεύτερο χρόνο με 500 χιλιάδες δολάρια. Στον τελευταίο χρόνο υπάρχει όρος που προβλέπει ότι με 250.000 ευρώ η ομάδα του Πειραιά μπορεί να τον αφήσει ελεύθερο.

· Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, ότι αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στους Ολυμπιακούς, ήταν ότι στους όρους που προτείνει ο ατζέντης του Παπανικολάου, υπάρχει μπάι- άουτ μόνο για το δεύτερο καλοκαίρι. Δηλαδή σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα γίνει τριπλάσια αύξηση απ' όσα είναι να παίρνει για τους επόμενους μήνες, αλλά αν το καλοκαίρι θέλει να πάει στο ΝΒΑ, θα το κάνει εύκολα.

· Αυτό το νέο τριετές συμβόλαιο, δεν το συζητάνε οι Ολυμπιακοί , αλλά ήταν η απάντηση στο mail που έστειλαν και ρωτούσαν τι θέλει ο μπασκετμπολίστας.

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα προσφέρει στον Παπανικολάου 700 χιλιάδες ευρώ το χρόνο για 4 χρόνια και μπάι-άουτ για το NBA τον πρώτο χρόνο, 1,5 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Ολυμπιακός μετά την πρόταση του ατζέντη είναι διατεθειμένος να προχωρήσει στην παραχώρηση του παίκτη και άναψε το πράσινο φως στη Μπαρτσελόνα να έρθει σε διαπραγματεύσεις μαζί του. Βέβαια, η πρόταση των "μπλαουγράνα" δύσκολα θα ικανοποιήσει τον Παπανικολάου, όχι μόνο ως προς τις συνολικές απολαβές, αλλά και ως προς το γεγονός ότι ο όρος "NBA out" είναι πολύ υψηλός.

Με λίγα λόγια το θέμα είναι ακόμα ανοιχτό ακόμα και αν ο Ολυμπιακός έχει δώσει το "ok" για τη μεταγραφή.

· Συγκριτικά τώρα με το ΝΒΑ, η εφημερίδα «Φως» αποκάλυψε σήμερα την πρόταση 4,5 εκ. δολαρίων για τρία χρόνια, που πράγματι έχει ο Παπανικολάου από την Ατλάντα. Το ποσό αυτό φυσικά, θα γίνει μικρότερο, αν αφαιρεθούν τα μανατζερικά, οι φόροι και 500 χιλιάδες που θα 'πρεπε να πάρει ο Ολυμπιακός αν πει τώρα το «εντάξει φύγε».

· Βάσει όλων των δεδομένων λοιπόν, όπως αυτά δημιουργήθηκαν αυτές τις στιγμές, ο Παπανικολάου, σε λίγες ώρες μπορεί να είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα. Αν αλλάξει κάτι δραματικά δεν το γνωρίζουμε, όμως η ΚΑΕ Ολυμπιακός που ακολουθεί συγκεκριμένη πολιτική με όλους τους παίκτες, δεν θα δώσει 5 εκ. ευρώ (σχεδόν 10 στο σύνολο) για μια τριετία και κυρίως χωρίς να υπάρχει καν μπάι- άουτ!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ