ΑΙΓΑΛΕΩ

Της πήρε το... σωσίβιο

Της πήρε το... σωσίβιο
Τζάαμπερ

Το Αιγάλεω επικράτησε της Ολυμπιάδας με 87-80 και έβαλε ακόμα ένα λιθαράκι στην υπόθεση της παραμονής

Το ξύπνημα του... Τζάαμπερ

Η Ολυμπιάδα ήθελε πολύ τη νίκη, ωστόσο, πάνω που έλυσε κάποια προβλήματα, εμφανίστηκαν άλλα... Τι σημαίνει αυτό; Οι "πορτοκαλί" κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας ενισχύθηκαν με τρεις παίκτες.

Ο Αλεξέι Νέσοβιτς έκανε ντεμπούτο με την πατρινή ομάδα και πάνω που όλοι περίμεναν ότι θα ήταν πλήρης, έλειπε ο Ντάνια Έιμπραμς ο οποίος πριν από την έναρξη του αγώνα είχε φραστικό επεισόδιο με τον Ράτσα και ο τεχνικός της Ολυμπιάδας τον έδιωξε!

Οι γηπεδούχοι δεν θέλησαν να σταθούν εκεί και ξεκίνησαν με σκοπό να παλέψουν... Αρχικά έμειναν πίσω με 7-2 όμως επανήλθαν και πήραν το προβάδισμα το οποίο κρατούσαν μέχρι τα μέσα της δεύτερης περιόδου. Σε εκείνο το σημείο ανέλαβε δράση ο Ιμπραήμ Τζάαμπερ που μέχρι τότε δεν ήταν... απειλητικός.

Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασαν να προηγούνται με δέκα πόντους διαφορά (42-32) βάζοντας τις βάσεις για μία πολύ σημαντική νίκη.

Έγινε μονόλογος...

Το Αιγάλεω βρήκε ρυθμό, ο "Ίμπι" συνέχισε το... βιολί του και μαζί με τον Μάκη Νικολαΐδη που έδινε επιθετικές λύσεις οδηγούσαν την ομάδα τους εκ του ασφαλούς, απέναντι σε μία Ολυμπιάδα που δεν έδειξε κάτι παραπάνω απ' ότι έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα και για ακόμη ένα παιχνίδι τα περίμενε όλα από τον Ντεγουέιν Τζέφερσον.

Ο Αμερικανός με 21 πόντους δεν μπορούσε να απειλήσει περαιτέρω τους παίκτες του Σκουρτόπουλου οι οποίοι λίγο πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα ανέβασαν τη διαφορά ακόμη και στους 17 πόντους. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν και να σκέφτονται τι μπορεί να κάνουν στον δεύτερο γύρο προκειμένουν να παραμείνει η Ολυμπιάδα στην Α1...

Tα δεκάλεπτα: 19-13, 32-42, 52-64, 80-87

Ολυμπιάδα (Ράτσα): Σούλης 7, Οσμόκροβιτς 7(1), Νέσοβιτς 10(2), Πέττας 4, Τζέφερσον 21(3), Δορκοφίκης 11, Πετρόπουλος, Λίντεκα, Λάππας 9.

Αιγάλεω (Σκουρτόπουλος): Πάτερσον 2, Μάρας 10(1), Νικολαΐδης 16(3), Λόλας 7, Χόχλερ 9, Μαγγουνής 2, Τζάαμπερ 24(1), Μπρέισι 2, Καλλινικίδης 7(1), Μαριάνοβιτς 8.

Kατήγγειλε εκβιασμό ο Μπογονικολός


Mετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Μπογονικολός κατήγγειλε εκβιασμό από τον μάνατζερ του Ντάνια Έιμπραμς τις τελευταίες 15 ημέρες. " Βάση του συμβολαίου του, 15/1 έπρεπε να πληρωθεί μια δόση αλλά είχαμε μια εβδομάδα διορία βάση της ρήτρας και του δώσαμε εγγυητική για τις 23/1 και δεν την δέχθηκε", τόνισε σχετικά με το συμβόλαιο του παίκτη.

Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας των "πορτοκαλί" ανέφερε: " Ο ίδιος μάνατζερ είπε ψέμματα ότι η Ολυμπιάδα έχει συμφωνήσει με τον Γκόλντγουαϊρ και ο Τζέφερσον έφυγε για την Τουρκία. Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη και περιμένω από τον αθλητικό δικαστή να επέμβει".

Η ανακοίνωση του Νίκου Μπογονικολού ανέφερε τα εξής: " Περάσαμε δύο εβδομάδες μαρτύριο και εκβιασμού! Δεν την χαρίζω την ΚΑΕ και θα πολεμήσω μέχρι τέλους για την επιβίωση. Καλώ την αθλητική δικαιοσύνη και την πολιτεία να διερευνήσει και να ελεγχθούν όλες οι ομάδες της Α1 και τα συμβόλαια που γράφουν τους αντίκλητους και αν αυτοί έχουν άδεια ΦΙΜΠΑ και πως κινούνται στο χώρο.

Μερικοί μάνατζερ είναι σωματέμποροι των παικτών! Μην ξεχάσετε ότι εδώ και μια τριετία υπάρχει ένας εκβιασμός παρατεταμένος σε μια άλλη αγαπημένη μου ομάδα τον ΠΑΟΚ και κάποιος του πέρασε θηλιά από τον λαιμό. Ευτυχώς κάποιοι εκεί ξύπνησαν και σώθηκε η ομάδα.

Μιλάω για τον Κώστα Παπαδάκη τον αντίκλητο του παίκτη μας Ειμπραμς ο οποίος σήμερα το μεσημέρι με ενημέρωσε ότι δεν κατεβαίνει να παίξει. Βάση του συμβολαίου του 15/1 έπρεπε να πληρωθεί μια δόση αλλά είχαμε μια εβδομάδα διορία βάση της ρήτρας και του δώσαμε εγγυητική ΚΑΕ για τις 23/1 και δεν την δέχθηκε.





Ο αντίκλητος του μας είχε απειλήσει με φαξ όταν είχε πάει ο παίκτης στις ΗΠΑ στις γιορτές ότι αν δεν προπληρωθεί δεν θα γύριζε πίσω, του άλλαξε ο ίδιος το εισιτήριο επιστροφής και ο παίκτης ήρθε μια ημέρα πριν το ματς με το Μαρούσι στην Αθήνα.

Ο ίδιος ατζέντης έχει και τον αθλητή Μπράουν στον συμβόλαιο του οποίου υπήρχε όρος να μας ενημερώσει μέχρι την 31/12 αν θα φύγει από την ομάδα και μας έστειλε φαξ την 1 Γενάρη όταν είχε ήδη φύγει.

Ο ίδιος έχει τον παίκτη Γκολντγουάιρ που δήλωσε ότι ήρθε για να παίξει στην Ολυμπιάδα, κάτι που ήταν απόλυτα ψευδές.

Εμείς εκβιασμούς δεν δεχόμεθα από κανένα. Καταθέτουμε αγωγή σε βάρος παίκτη και ατζέντη και αναφορά στον εισαγγελέα για εκβιασμό. Σήμερα έστειλα μήνυμα του Παπαδάκη και μου απάντησε στείλ’ το και στην Πυροσβεστική.

Ακόμα στο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ κάποιοι με την ψήφο τους δεν τιμάνε τον χώρο και όσα συμφωνούμε. Από ένα δημοσίευμα με στείλανε στον δικαστή και τιμωρήθηκα







".

Ράτσα: "Θα παλέψουμε στον δεύτερο γύρο"


Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι ο Ντράγκαν Ράτσα σχολίασε: "Μάθαμε ότι θα παίξουμε με έναν ξένο 40 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα και ήταν δύσκολο για μας. Θα ψάξουμε να βρούμε έναν καλό παίκτη και στον δεύτερο γύρο θα παλέψουμε".

Σκουρτόπουλος: "Δεν ανεβάζουμε τον πήχη"


Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος από την πλευρά του είπε: " Κερδίσαμε δίκαια. Δεν ανεβάζουμε τον πήχη, η ομάδα είναι φτιαγμένη για να διεκδικήση την παραμονή".


































TAGS ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ