ΠΑΟΚ

Την Τρίτη στο Πρωτοδικείο

Την Τρίτη στο Πρωτοδικείο
Μπάλντγουιν

Στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης θα βρεθεί το πρωί της Τρίτης, ο ΑΣ για κατάθεση προσφυγής με σκοπό τον ορισμό διοίκησης

Στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης θα μεταβούν οι κ.κ. Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, Θανάσης Κουλουτμπάνης, Κώστας Πανάκας, Δημήτρης Καλπάκης, Βασίλης Μπέκας, Κώστας Τσιούλας με τον έβδομο, στην θέση του Ολυμπιονίκη Παύλου Σαλτσίδη που τελικά δεν θα είναι παρών, να γίνεται γνωστός μέσα στις επόμενες ώρες.
Οι παραπάνω εφτά θα καταθέσουν αίτηση διορισμού προσωρινής διοικούσας επιτροπής για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενώ με το που γίνει η αίτηση θα μπορούν αυτόματα και άμεσα, όπως ορίζει ο νόμος, να εκτελούν τα καθήκοντα τους και να λαμβάνουν αποφάσεις.

Κατά τα άλλα τα μέλη της νέας διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχουν προγραμματίσει να βρεθούν στο PAOK Sports Arena με σκοπό να συνομιλήσουν στην ομάδα, τεχνικό τιμ και παίκτες.

Όσο για τον Ταμπ Μπάλντγουιν; Ο Αμερικανός τεχνικός του ΠΑΟΚ όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της ομάδας και την Κυριακή (9/12, 19:00) στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ.

Κατά τα άλλα κι ενώ ο χρόνος πιέζει και μάλιστα ασφυκτικά την νέα διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θέμα χρόνου παραμένει να αποτελέσουν παρελθόν από το ρόστερ της ομάδας οι Χάνσελ και Χόρβατ.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ