ΠΑΟΚ

Την Παρασκευή ο Χάνσελ

Έρχεται στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή ο Στιβ Χάνσελ που δήλωσε: "Έτοιμος να προσφέρει"

Ο Χάνσελ θα είναι και ο μοναδικός απών για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ στο σημερινό φιλικό για το λόγο ότι αναμένεται την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη σε αντίθεση με τον Γκιλέσπι που θα κάνει και την πρώτη του εμφάνιση δεδομένου ότι ο Αμερικανός με το γαλλικό διαβατήριο δεν είχε συμμετάσχει στα φιλικά του τουρνουά "Ανδρέας Βαρίκας" με Πανιώνιο και Μαρούσι.
Ο Μπάλντγουιν θα έχει την ευκαιρία λοιπόν σήμερα να δεν την αγωνιστική κατάσταση του Γκιλέσπι μέσα στην υπόλοιπη ομάδα αλλά και αυτή στην οποία βρίσκεται ο Κούβελας με τον έμπειρο φόργουορντ να είχε ένα πρώτο τετ α τετ με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ στα τέλη Ιουνίου όταν και είχε έρθει στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Πως βλέπει όμως την παρουσία του στον ΠΑΟΚ ο Στιβ Χάνσελ στην επιστροφή του και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από αυτήν πρόπερσι στον Κολοσσό Ρόδου; Ο 32χρονος διεθνής Άγγλος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport από το Μπέρμιγχαμ όπου βρίσκεται τόνισε: "Είμαι έτοιμος.Χαίρομαι που θα παίξω στον ΠΑΟΚ, όλοι ξέρουμε ότι είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλο κοινό, γήπεδο και υψηλές προσδοκίες και θέλω να δώσω το 100% των δυνάμεων μου, ελπίζω να πάμε καλά και να πετύχουμε πολλές νίκες".

Όσο για τα όσα ακούστηκαν για την περσινή του αποχή ο ίδιος δήλωσε: "Ήταν οικογενειακά θέματα αλλά και επαγγελματικά καθώς είμαι διευθυντής μιας ομάδας μπάσκετ των Μπίρμπιχαμ αθλέτικς, την οποία θέλουμε να ανεβάσουμε σταδιακά πολλά επίπεδα. Παλιά είχα έναν σοβαρό τραυματισμό αλλά τον ξεπέρασα, είμαι μια χαρά τώρα".

Ενώ για το τι μπορεί να δώσει στον ΠΑΟΚ; "Μπορώ να παίξω καλή άμυνα και να προσφέρω ηγετική στόφα. Κάνω γενικά πολλά πράγματα στο παρκέ. Παίρνω ριμπάουντ, πασάρω, κλέβω και προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι τα ανοικτά σουτ. Δεν έρχομαι για να αναδειχθώ σε σκόρερ. Άλλωστε μίλησα με τον κόουτς και μου είπε να είμαι ο εαυτός μου, ότι ήθελε έναν παίκτη εργάτη", κι όσο για τον Ταμπ Μπάλντγουιν ο Χάνσελ είπε: "Είναι καλό που ο κόουτς έχει βασική γλώσσα την Αγγλική, θα συνεννοούμαστε καλά, αν και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τους προπονητές αφού οι περισσότεροι μιλούσαν καλά Αγγλικά".






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ