EUROLEAGUE

Τι είδε ο Ντιφαλά στα 0.5" του Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Η ατάκα στο video replay και η εξήγηση του διαιτητή

Τι είδε ο Ντιφαλά στα 0.5" του Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Η ατάκα στο video replay και η εξήγηση του διαιτητή

Επαφή του αριστερού χεριού του Φιλίπ Πετρούσεβ με το αριστερό χέρι του Τζαμπάρι Πάρκερ είδε ο Μεχντί Ντιφαλά και γι' αυτό χρέωσε με φάουλ τον Σέρβο ψηλό του Ολυμπιακού, όπως εξηγούσε στον Ίλια Μπελόσεβιτς κατά την εξέταση του video replay.

Το τρίτο παιχνίδι της σειράς Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα, έσπασε καρδιές. Όπως και τα δύο πρώτα. Οι Καταλανοί πήραν την νίκη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 2/3 βολές του Τζαμπάρι Πάρκερ 0.5" πριν από το φινάλε της παράτασης, με τον Μεχντί Ντιφαλά να χρεώνει με φάουλ τον Φιλίπ Πετρούσεβ που ήταν ο κορυφαίος παίκτης των ερυθρόλευκων στην αναμέτρηση.

Ο Γάλλος διαιτητής πήγε στο video replay και ενώ η εικόνα έδειχνε τη φάση ψηλά, εξήγησε στον Ίλια Μπελόσεβιτς ότι η επαφή που εκείνος είδε, ήταν χαμηλά στο act of shooting. Ζήτησε άλλη λήψη, ζήτησε να δει το αριστερό χέρι του Πετρούσεβ στο αριστερό χέρι του Πάρκερ, ζήτησε από τη γραμματεία να γυρίσει το χρονόμετρο στα 0.5" και είδε τον παίκτη των Καταλανών να έχει 2/3 για το τελικό 80-82.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε γι' αυτή τη φάση και στη flash interview αλλά και στη συνέντευξη Τύπου, ενώ ο Φιλίπ Πετρούσεβ δήλωσε στο SPORT24 και στους Σπύρο Καβαλιεράτο - Γιάννη Φιλέρη ότι ο Πάρκερ ήταν εκείνος που πήγε πάνω του.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ