ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Θέλουμε να φτιάξουμε το "Αρτάκης""

"Θέλουμε να φτιάξουμε το "Αρτάκης""
New Image

Για όλους και για όλα μίλησε ο Ηλίας Λιανός σε συζήτηση που είχε με τους φίλους του Πανιωνίου

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ απαντώντας για την επιλογή του "Ελληνικού" που χαλάει το κλίμα που υπήρχε στο κλειστό της οδού Αρτάκης ανέφερε: " Θέλουμε να φτιάξουμε το "Αρτάκης" και να στεγαστούν όλα εκεί όλα τα τμήματα. Αυτή η προσπάθεια, όμως, θα πρέπει να είναι συνολική".

Σχετικά με τον Μηνά Γκέκο σχολίασε: " Δεν είναι σωστό να θάβεται τον προπονητή πριν τον δείτε ή πριν καν αρχίσει η σεζόν. Εγώ τον στηρίζω 100% και το ίδιο πρέπει να κάνεται και εσείς. Αυτά περί Πανιωνίων δεν υπάρχουν στο μπάσκετ".

O Hλίας Λιανός αναφέρθηκε και στις αποχωρήσεις παικτών το περασμένο καλοκαίρι από τον Πανιώνιο. " Πέρυσι το υλικό της ομάδας και ο προπονητής ήταν πολύ καλό. Όμως, έχουν αλλάξει οι συνθήκες στο μπάσκετ και οι παίκτες δεν δέχονται να υπογράφουν μακροχρόνια συμβόλαια. Φέτος έχουμε μεγαλύτερο μπάτζετ σε σχέση με πέρυσι και προσπαθήσαμε να υπογράψουμε μικρούς, ώστε να παραμείνουν και του χρόνου.

Η ακαδημία του Πανιωνίου δεν έβγαζε τόσο μαζικά παίκτες, όσο πιστεύουν πολλοί. Στην πραγματικότητα τους έπαιρνε σε μικρή ηλικία και στην συνέχεια έφευγαν. Πάντως, θα δώσουμε και πάλι βαρύτητα στα τμήματα υποδομής. Όσον αφορά στην περσινή χρονιά, είμαστε ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου, καθώς και από την πορεία μας. Ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές μας. Για εμένα ο Πανιώνιος θα πρέπει να είναι πάντα ο Δαβίδ. Να πρωταγωνιστεί. Βέβαια, τα μεγέθη έχουν ξεφύγει και δεν θα είναι εύκολο να συναγωνιστούμε τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

".

Στη συνέχεια αναφερόμενος στην... αποξένωση του τμήματος μπάσκετ υπογράμμισε: " Θα επιλεχθούν 4-5 άτομα από τον μπασκετικό ερασιτέχνη του Πανιωνίου και κάθε μήνα θα έχουμε μια συνάντηση για να μου μεταφέρουν τις προτάσεις και τα παράπονα των απλών φιλάθλων. Έτσι θα έρθουμε πιο κοντά και θα ανακτήσουμε το οικογενειακό κλίμα".

O Γιάννης Γιαννούλης απο την πλευρά μίλησε για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του Πανιωνίου ενώ ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν τη φετινή προσπάθεια.







TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ