ΠΑΟΚ

Θέλει Οικονόμου και Ράνσιτς

Θέλει Οικονόμου και Ράνσιτς
Φλεβαράκης

Κοντά στην απόκτηση των Νίκου Οικονόμου και Νταμίρ Ράνσιτς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Απομακρύνεται ο Γκολντγουάιρ

Η περίπτωση του Οικονόμου όπως φαίνεται ουσιαστικά δεν έπαψε να απασχολεί τον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι και μετά ακόμα και αν υπήρξε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με τον Κώστα Φλεβαράκη να αντικαθιστά τον Ταμπ Μπάλντγουιν.
Ο Φλεβαράκης λοιπόν φρόντισε την Πέμπτη, να μιλήσει τηλεφωνικά με τον 34χρονο έμπειρο φόργουορντ θέλοντας να τον πληροφορήσει για την κατάσταση του με το όλο θέμα να μην αποκλείεται να προχωρά θετικά την φορά αυτή μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Όσο για τον Ράνσιτς; Ο 24χρονος με ύψος 1.94 μ. πρώην παίκτης του Πανελληνίου προτάθηκε και εξετάζεται από τον Φλεβαράκη με τον ίδιο να δείχνει θετικός για την απόκτησή του. Στα θετικά για τον Κροάτη ότι τον Οκτώβριο αποχώρησε από την Ολύμπια Λιουμπλιάνας με την οποία συμφώνησε το καλοκαίρι.

Αναφορικά με τον Γκολντγουάιρ – γνώριμο στο ελληνικό πρωτάθλημα από την παρουσία του σε Ολυμπιακό, Άρη και πέρσι στον Πανελλήνιο – όπως φάνηκε από το πρωί υπήρξε αλλαγή στάσης. Ο 36χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ που δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να μείνει ελεύθερος από την ρωσική Λοκομοτίβ Ροστόφ δεν απασχολεί πλέον τον ΠΑΟΚ.

Για την θέση του πλέι μέικερ στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να εξετάζουν πλέον τον Μόροβιτς που συμφώνησε στον Πανελλήνιο ενώ δεν αποκλείεται να απασχολήσει εκ νέου ο Γάλλος Μαξίμ Ζιανβενί. Κατά τα άλλα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είχαν εξετάσει και τον Νάντσφεϊ που όμως σήμερα έκλεισε στο Ρέθυμνο.

Στα αγωνιστικά η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Αθήνα εν όψει του αυριανού (16/12, 16:30) δύσκολου εκτός έδρας παιχνιδιού στο κλειστό του Ελληνικού με τον Πανιώνιο για την 9η αγωνιστική της Α1.

Ο Κώστας Φλεβαράκης που θα κοουτσάρει τον ΠΑΟΚ σε αγώνα πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από 82 ολόκληρους μήνες - τελευταίο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο στις 17/2/2001 – σε δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ επισήμανε πως: " Η κατάσταση είναι δύσκολη, το ξέρουμε, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Στο λίγο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας, προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι περισσότερο μπορούσαμε με τα παιδιά, πιστεύω ότι έχουν αφομοιώσει αρκετά πράγματα και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο".

" Η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί, για αυτό άλλωστε προσπαθούμε, χρειάζεται όμως και χρόνο για να παίξει έτσι όπως θέλουμε, περίπου ένα μήνα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε κανένα παιχνίδι, ούτε τον αγώνα με τον Πανιώνιο που είναι μία δυνατή ομάδα, με καλούς παίκτες και σταθερή πορεία".

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Πανιώνιο και θα συνεχίσει για την Φιλανδία για τον αγώνα της Δευτέρας (18/12, 18:30) με την Λαπεενράντα για τον όμιλο του FIBA Eurocup και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την επόμενη Τετάρτη συμμετέχουν οι: Γκιλέσπι, Βεργίνης, Ντιαρά, Χαριτόπουλος, Σφέικος, Χάμφρεϊ, Κούβελας, Τσιάκος, Σόντερς, Γιαννόπουλος, Γαλαζούλας και Δεμερτζής.

Κατά τα άλλα συζητήθηκε σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η αίτηση για το διορισμό διοίκησης στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, θα συμμετέχει ο Νικόλαος Ζελομοσίδης, μετά την παραίτηση του Δημήτριου Καλπάκη.
















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ