EUROLEAGUE

Θέλει να γιορτάσει στην πλάτη του Παναθηναϊκού

Θέλει να γιορτάσει στην πλάτη του Παναθηναϊκού

Παιχνίδι με ιδιαίτερη αξία είναι για τον Κερέμ Γκονλούμ αυτό της Γαλατασαράι με τον Παναθηναϊκό, καθώς θα αναρριχηθεί ακόμα ψηλότερα στις κατηγορίες των συμμετοχών και των ριμπάουντ, αντίστοιχα.

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Γαλατασαράι πλησιάζει και για έναν από τους παίκτες της "τσιμ μπομ" αυτή αναμένεται με αγωνία. Ο Κερέμ Γκονλούμ αναμένεται να συνεχίσει να γράφει ιστορία στην Euroleague.

Μπορεί να βαδίζει στα 37, όμως ο Κερέμ Γκονλούμ συνεχίζει απτόητος και ετοιμάζεται, απέναντι στον Παναθηναϊκό, να γράψει ιστορία στην Euroleague. Μόλις ξεκινήσει η αναμέτρηση θα έχει φτάσει τις 223 συμμετοχές στην Euroleague, μπαίνοντας στην πρώτη δεκάδα στην ιστορία της διοργάνωσης.

Θα ισοφαρίσει τους Τζιανλούκα Μπαζίλε και Έραζεμ Λόρμπεκ στον δρόμο για την ένατη θέση, ενώ θέλει μόλις ένα ριμπάουντ για να πιάσει τον θρύλο του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπατίστ, στην έκτη θέση των κορυφαίων ριμπάουντερ της διοργάνωσης. Μπαίνει στην αναμέτρηση με το "τριφύλλι" έχοντας 1.116 ριμπάουντ, ενώ πριν το φινάλε του Top 16 θα έχει τη δυνατότητα να φτάσει στην πέμπτη θέση.

Επιπλέον, θέλει μόλις τρία επιθετικά ριμπάουντ για να γίνει ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία που θα φτάσει τα 400 επιθετικά ριμπάουντ. Ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Φελίπε Ρέγιες έχει 491 επιθετικά ριμπάουντ και είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας.

TAGS EUROLEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ