STOIXIMAN BASKET LEAGUE

"Θα κριθεί στις λεπτομέρειες"

"Θα κριθεί στις λεπτομέρειες"
Παταβούκας

Ο Κώστας Παταβούκας και ο Μίλαν Τόμιτς μίλησαν για το ντέρμπι τη Κυριακής μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Ο Κώστας Παταβούκας αναφερόμενος στο ντέρμπι ανέφερε: " Θα παίξει ρόλο στο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Είναι φυσιολογικό να μην είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός στόχος του είναι να είναι έτοιμος τον Απρίλιο όταν είναι το Φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα".

Μιλώντας για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τον Άρβιντας Ματσιγιάουσκας σχολίασε: " Είναι δύο μεγάλοι παίκτες με εκτελεστική δεινότητα στο σκοράρισμα. Ο Σάρας δημιουργεί για τον εαυτό του και για τους συμπαίκτες του. ο Μάτσιγιάουσκας είναι δεινός εκτελεστής αλλά πρέπει να έχει ένα παίκτη δίπλα του. Δεν δημιουργεί αλλά μπορεί να σε "σκοτώσει" αν βρεθεί στη μέρα του".

Aναφορικά με το πρωτάθλημα " Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός ξεχωρίζουν. Ακολουθεί ο Άρης και ίσως μπει ο Πανελλήνιος που έχει πολύ καλό ρόστερ. Από κει και κάτω όλοι βράζουν στο ίδιο καζάνι".

Aπό την πλευρά του ο Μίλαν Τόμιτς αναφέρθηκε στην αλλαγή προέκυψε σχετικά με τη συμμετοχή του Μαρκ Τζάκσον στο πρωτάθλημα της Α1: " Από τη στιγμή που αργεί το διαβατήριο του Γουντς και ο Τζάκσον είναι σε καλύτερη κατάσταση είναι σωστή επιλογή. Ο Τζάκσον είναι πάρα πολύ καλός παίκτης αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος. Έχει καταπληκτικό σουτ για το ύψος του αλλά δεν ξέρω πόσο είναι έτοιμος σωματικά. Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός χρειάζεται κάποιο κόλπο αμυνητικά προκειμένου να περιορίσει τον Παναθηναϊκό".

Σχετικά με το αν ο Άρβιντας Ματσιγιάουσκας μπορεί να έχει τον ρόλο του ηγέτη στον Ολυμπιακό ο Τόμιτς τόνισε: " Ο Μάτσε έχει ηγετικό ρόλο. Σίγουρα τώρα που παίζει το δείχνει και μέσα στο γήπεδο". Από την άλλη πλευρά " ο Παναθηναϊκός δεν περιμένει από έναν παίκτη να του πάρει το παιχνίδι".







TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ