STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η ανάλυση του Σκουρτόπουλου

Η ανάλυση του Σκουρτόπουλου
Σκουρτόπουλος

Ως μία αγωνιστική μόνο με ντέρμπι, χαρακτήρισε την τρίτη, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος

Ολυμπιάδα-Πανιώνιος: " Για τον Πανιώνιο έχουν στενέψει τα περιθώρια μετά την ήττα στην οποία τον υποχρεώσαμε εμείς στην έδρα του. Πιστεύω ότι έχει τις δυνατότητες να νικήσει αυτό το παιχνίδι, αφού η Ολυμπιάδα παρουσιάζεται ακόμα ανέτοιμη. Είναι μια πειθαρχημένη ομάδα, αλλά έχει πολλά νέα πρόσωπα και αυτό το γεγονός δεν της επιτρέπει να λειτουργήσει όπως θα ήθελε", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Έλληνας κόουτς.

Αιγάλεω-ΑΕΛ: " Είναι δύσκολο παιχνίδι, μεταξύ δύο ομάδων που προερχόμαστε από νίκες. Για μας έχει ξεχωριστή σημασία, αφού η λογική λέει ότι με την ΑΕΛ θα τερματίσουμε σε κοντινές θέσεις, άρα μια επιτυχία μας, θα μας δώσει πλεονέκτημα. Πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε μια σκληρή και πειθαρχημένη ομάδα και πιστεύω εύκολα ή, δύσκολα, να κερδίσουμε".

Κολοσσός Ρόδου-Πανελλήνιος: " Άλλο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με τον Κολοσσό να… καίγεται για μια επιτυχία γιατί έχει μείνει πίσω. Απέναντί του όμως θα έχει μια από την πληρέστερες ομάδες του πρωταθλήματος, μια από τις καλύτερες επιθετικά ομάδες και με μεγάλο βάθος. Στην επίθεσή του στηρίζεται και ο Κολοσσός και πιστεύω ότι αν πάει σ’ αυτόν τον ρυθμό θα είναι δύσκολα γι’ αυτόν. Για να επικρατήσει επί του Πανελλήνιου, θα πρέπει να έχει καλή αμυντική λειτουργία. Ξαναλέω πάντως ότι ο Πανελλήνιος κατά την γνώμη μου είναι μέσα στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος".

Ολύμπια Λάρισας-ΑΓΟΡ: " Η Ολύμπια δεν έχει αρχίσει καλά, της έχει στοιχίσει ειδικά η ήττα από την ΑΕΛ κι επειδή έχει μείνει πίσω, θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Πιστεύω ότι θα καταφέρει να νικήσει αυτό το ματς, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Το Ρέθυμνο παίζει ανοιχτά, ελεύθερο και επιθετικό μπάσκετ, δεν έχει κάτι να χάσει και σίγουρα θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του".

Μαρούσι-ΠΑΟΚ: " Το ότι οι δύο ομάδες έχουν αρχίσει με ήττες, είναι ένα γεγονός που καθιστά από μόνο του κρίσιμο το ματς. Το ξεκίνημα είναι άσχημο, με την διαφορά ότι ο ΠΑΟΚ έχει χάσει από ομάδες πρωταθλητισμού. Το Μαρούσι επείγεται για μια νίκη και επειδή ακολουθεί γι’ αυτό πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα έχει δείξει πιο έτοιμος, έχει καλή αμυντική λειτουργία και νομίζω ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ αμφίρροπο".

Άρης-ΑΕΚ: " Ο Αρης είναι πιο έτοιμος σαν ομάδα στην παρούσα φάση και όχι μόνο θέλει, αλλά και χρειάζεται τη νίκη αφού δεν θα είναι εύκολο να υποστεί δεύτερη εντός έδρας ήττα στην σειρά. Το άσχημο γι’ αυτούς, είναι ότι αναγκάζονται να παίζουν με δύο ομάδες, λόγω της παρουσίας του Τέρι μόνο στην Ευρωλίγκα. Η ΑΕΚ δεν έχει να χάσει τίποτα σ’ αυτό το ματς, περιμένω να εμφανιστεί ανταγωνιστική, αλλά νομίζω ότι δύσκολα θα διεκδικήσει τη νίκη".

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: " Θα το έλεγα το ντέρμπι των ανέτοιμων. Είναι φανερό ότι και οι δύο ομάδες διανύουν το διάστημα προσαρμογής τους, προκειμένου να φτάσουν στο επίπεδο που επιθυμούν οι προπονητές τους και που δικαιολογεί το ρόστερ τους. Λόγω έδρας θα δώσω ένα μικρό προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, χωρίς φυσικά να παραβλέπω το ότι ο Ολυμπιακός είναι γεμάτη ομάδα, με πολύ ταλέντο ειδικά στην επίθεσή του και νομίζω ότι ειδικά στην παρούσα φάση, είναι παρακινδυνευμένη κάποια πρόβλεψη".











TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ