ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέσσερις μνηστήρες, δύο θέσεις

Τέσσερις μνηστήρες, δύο θέσεις
New Image

Τρίκαλα, Καβάλα, Ηλυσιακός και Γ.Σ. Ολύμπια θα παλέψουν για την παραμονή τους στην Α1 Ανδρών

Τα Τρίκαλα, η Καβάλα, ο Ηλυσιακός και ο Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας είναι λοιπόν οι τέσσερις ομάδες που θα τα δώσουν όλα για όλα στα έξι εναπομείναντα ματς, προκειμένου να μείνουν στα μεγάλα σαλόνια. Από αυτές, τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το συγκρότημα του Θανάση Γιαπλέ το οποίο βρίσκεται στις έξι νίκες.
Πολλά φυσικά θα κρίνει το παιχνίδι ανάμεσα στην Καβάλα και τον Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας, το οποίο θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο, στο κλειστό της Καλαμίτσας. Με νίκη η Καβάλα θα φτάσει τις έξι στο πρωτάθλημα και θα έχει πολλές ελπίδες με ένα διπλό σε Ιλίσια ή Τρίκαλα.

Από την άλλη, ο Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας παίζει το τελευταίο του χαρτί στην προσπάθειά του να αποφύγει τον υποβιβασμό. Οι "πορτοκαλί" αν και παίζουν εκτός έδρας θα προσπαθήσουν για τη νίκη που θα τους δώσει... ζωή για τις πέντες αγωνιστικές που θα έχουν μπροστά τους. Εάν τα καταφέρουν, θα έχουν στη συνέχεια την ευκαιρία να... χτυπήσουν τις εντός έδρας αναμετρήσεις με Πανελλήνιο και Μαρούσι.

Τα Τρίκαλα βρίσκονται σε πολύ καλύτερη βαθμολογική θέση, αν και αν έχουν δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος της σεζόν. Στην έδρα τους θα φιλοξενήσουν την Καβάλα για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος κι έχουν έξω Ηλυσιακό και Περιστέρι από τα ματς που μπορούν να χτυπήσουν.

Ο Ηλυσιακός δείχνει να κρατάει την τύχη στα χέρια του. Οι παίκτες του Στέργιου Κουφού υποδέχονται την Καβάλα, τα Τρίκαλα και το Περιστέρι κι αν καταφέρουν να κερδίσουν τους δύο από τους τρεις αγώνες, θα έχουν ελπίδες παραμονής.

Παραθέτουμε τους αγώνες που έχουν να δώσουν οι τέσσερις ομάδες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, είτε παίζουν εντός είτε εκτός έδρας.

Τρίκαλα (26β.): ΠΑΟΚ (έξω), Παναθηναϊκός (μέσα), Ηλυσιακός (έξω), Καβάλα (μέσα), Πανιώνιος (μέσα), Περιστέρι (έξω).

Καβάλα (25β.): Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας (μέσα), Ηλυσιακός (έξω), Πανελλήνιος (μέσα), Τρίκαλα (έξω), Άρης (μέσα), Πανιώνιος (έξω).

Ηλυσιακός (24β.): Παναθηναϊκός (έξω), Καβάλα (μέσα), Τρίκαλα (μέσα), Πανιώνιος (έξω), Περιστέρι (μέσα), ΑΕΚ (έξω).

Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας (24β.): Καβάλα (έξω), Πανελλήνιος (μέσα), Άρης (έξω), Μαρούσι (μέσα), Ολυμπιακός (έξω), ΠΑΟΚ (μέσα).
















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ