EUROLEAGUE

Τεράστια κίνηση από τη Μονακό, τριετής συμφωνία με τον Τζον Μπράουν

Τεράστια κίνηση από τη Μονακό, τριετής συμφωνία με τον Τζον Μπράουν
UNICS KAZAN

Κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας κίνησης βρίσκεται η Μονακό, καθώς σύμφωνα με ισραηλινά και λιθουανικά μέσα δίνει τα χέρια με τον Αμερικανό ψηλό Τζον Μπράουν.

Ήταν ένα από τα πιο καυτά ονόματα της αγοράς, ένας από τους σημαντικότερους free agents στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, της Βίρτους Μπολόνια και αρκετών ακόμη ομάδων της EuroLeague, φαίνεται όμως ότι ο Τζον Μπράουν θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μόντε Κάρλο καθώς η ONE του Ισραήλ και το basketnews.com αναφέρουν πως υπογράφει τριετές συμβόλαιο με την Μονακό του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Ο 30χρονος ύψους 2μ.03 ψηλός είχε 10.3 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 2.8 κλεψίματα και 12.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 30:47 λεπτά σε 25 αγώνες της EuroLeague 2021/22 με την φανέλα της Ούνικς Καζάν, από την οποία αποχώρησε για να κλείσει τη σεζόν με την φανέλα της Μπρέσια. Παίζει και στο τέσσερα και στο πέντε, είναι καταπληκτικός αμυντικός, πολύ ανταγωνιστικός, είχε φέτος 51% στο δίποντο και 60% στις βολές και στη Μονακό φαίνεται πως θα αντικαταστήσει τους Γουίλ Τόμας - Ντονάτας Μοτιεγιούνας που όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσουν στο τέλος της περιόδου.

TAGS EUROLEAGUE ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ