ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τεόντοσιτς: "Να μην χαλαρώνεις ποτέ"

Έτρεξαν το πρωί οι "ερυθρόλευκοι" ενόψει Αμαρουσίου κόντρα στο οποίο "δεν πρέπει να χαλαρώνεις ποτέ"

"Ο στόχος μας είναι να μην αγωνιστούμε ξανά στο γήπεδο μας με το Μαρούσι και νομίζω ότι ξέρουμε τον τρόπο για να το κάνουμε. Παρότι κερδίσαμε με σχετικά μεγάλη διαφορά, δεν το κάναμε και με την ανάλογη ευκολία. Με το Μαρούσι δεν μπορεί να χαλαρώνεις ούτε λεπτό γιατί αυτό κάναμε και στο δεύτερο παιχνίδι και το πληρώσαμε.

Δεν μας απασχολεί το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε 3-0 και θα έχει κάποιες παραπάνω μέρες ξεκούρασης γιατί πολύ απλά δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα τη συμμετοχή μας στον τελικό. Στο μυαλό μας είναι μόνο το παιχνίδι της Κυριακής κι αν με το καλό κερδίσουμε, τότε θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το μέλλον"

τόνισε ο Μίλος Τεόντοσιτς στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ.

Ο Νίκος Λεπενιώτης στη Sport Accord Athens



Στη κορυφαία συνάντηση του Παγκόσμιου Αθλητισμού, τη Διεθνή Έκθεση Sport Accord Athens 2008, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, προσεκλήθη να συμμετάσχει ο κ. Νίκος Λεπενιώτης, Δ/ντης Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης της ΚΑΕ. Πρόκειται για την ετήσια συνάντηση των 1.500 ισχυρότερων ανθρώπων του παγκόσμιου αθλητισμού η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Αθήνα στις 2-6 Ιουνίου 2008 και θα συγκεντρώσει τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας καθώς μεταξύ άλλων, θα ανακοινωθούν από τη ΔΟΕ και οι υποψήφιες διεκδικήτριες πόλεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Ο κ. Λεπενιώτης ο οποίος είναι και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Αθλητικής Επιχειρηματικότητας, του μοναδικού Ελληνικού Οργανισμού ο οποίος ασχολείται με τη μελέτη του Αθλητικού Επιχειρείν, αποτελεί ένας από τους λίγους Έλληνες οι οποίοι προσεκλήθησαν να συμμετάσχουν ως ομιλητές στο συνέδριο και θα συμμετάσχει μαζί με κορυφαία στελέχη της παγκόσμιας αγοράς του αθλητισμού, σε πάνελ το οποίο θα αναλύσει τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται για την οικονομική ανάπτυξη του αθλητισμού καθώς τις νέες πηγές εσόδων των επαγγελματικών αθλητικών ομάδων.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι περισσότερες Παγκόσμιες Ομοσπονδίες, Υπουργοί Αθλητισμού πολλών χωρών, στελέχη των μεγαλύτερων επαγγελματικών αθλητικών ομάδων, οι μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες που στηρίζουν αθλητικά γεγονότα, διεθνή τηλεοπτικά αθλητικά δίκτυα, στελέχη του Ολυμπιακού Κινήματος κ.α.










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ