ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Τέλος ο Ντίαζ

Τέλος ο Ντίαζ
ντιαζ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ολυμπιάδα Πατρών έλυσε τη συνεργασία της με τον Γκιγέρμο Ντίαζ, που θα πάει στο ΝΒΑ

Η ανακοίνωση της Ολυμπιάδας Πατρών:
Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ συμφώνησε με τον αθλητή Guillermo Diaz να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και υπόγραψαν την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του με ημερομηνία 30 Αυγούστου. Η συμφωνία έγινε αφενός διασφαλίζοντας απόλυτα τα συμφέροντα της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ και αφετέρου μετά την ενυπόγραφη συγγνώμη του αθλητή για την μη επαγγελματική συμπεριφορά του σε περσινό αγώνα της ομάδας . Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ θα είναι πάντοτε απόλυτη αλλά και δίκαιη σε θέματα αγωνιστικής πειθαρχίας. Η ομάδα μας αποδέχθηκε το λάθος του ως απειρία του και αποφάσισε να μην του σταθεί εμπόδιο στην συνέχιση της καριέρας του στο ΝΒΑ και του εύχεται καλή επιτυχία.

Με αφορμή το γεγονός αυτό καλό θα ήταν οι ελάχιστοι γράφοντες στα μέσα ενημέρωσης ανακρίβειες και αρνητικά σχόλια να είναι πιο προσεκτικοί και να τηρούν και την δεοντολογία αναζήτησης και της άποψης όλων των μερών σε κάθε είδηση. Τα ενυπόγραφα κείμενα του αθλητή στην διάθεση τους αν αισθάνονται και αυτοί την ανάγκη να ζητήσουν συγγνώμη για τις ανακρίβειες τους.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ με συνέπεια θα συνεχίσει να προσφέρει στην ανάπτυξη του επαγγελματικού μπάσκετ στην Ελληνική περιφέρεια με παρουσία σε Ελλάδα και Ευρώπη

Απέκτησε τον Βαβάτσικο
Στο μεταξύ, η ομάδα του Χριστόπουλου, απέκτησε τον 17χρονο Γιάννη Βαβάτσικο, πρώην άσο του Μαντουλίδη, που έχει συμμετοχή και στην Εθνική εφήβων.

Πρόκειται για έναν παίκτη με μέλλον, του οποίου οι "πορτοκαλί", θα έχουν τα δικαιώματα για τα επόμενα έξι χρόνια. Αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4 και θεωρείται πολύ καλή επένδυση.









TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ