NBA

Τέλος η σεζόν για τον Ντέρικ Γουάιτ των Σπερς

Ο Ντέρικ Γουάιτ των Σπερς
Ο Ντέρικ Γουάιτ των Σπερς Ⓒ 2020 DARREN ABATE/ASSOCIATED PRESS

Οι Σπερς ανακοίνωσαν ότι ο Ντέρικ Γουάιτ τέθηκε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω ενός διαστρέμματος στο δεξιό του αστράγαλο.

Μία σεζόν που ξεκίνησε άσχημα, τελείωσε άσχημα για τον Ντέρικ Γουάιτ, ο οποίος τέθηκε εκτός για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου λόγω ενός διαστρέμματος που υπέστη στον δεξιό αστράγαλο.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Γκρεγκ Πόποβιτς, λέγοντας ότι ο βασικός σουτινγκ γκαρντ της ομάδας θα αποφύγει το χειρουργείο, ωστόσο δεν θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο Γουάιτ ξεκίνησε την σεζόν στα... πιτς λόγω ενός χειρουργείου που είχε υποβληθεί στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού του ποδιού, ενώ στην συνέχεια στάθηκε ξανά άτυχος, αφού τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο στον πρώτο του αγώνα μετά την επιστροφή του στα παρκέ τον περασμένο Ιανουάριο, χάνοντας 18 αγώνες. Τελικά επέστρεψε όμως, αλλά η σεζόν θα τον βρει εκεί από όπου ξεκίνησε: Με πολιτικά ρούχα στον πάγκο.

Την φετινή σεζόν ο Γουάιτ είχε 15.4 πόντους (ρεκόρ καριέρας), 3 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ και 1 κόψιμο μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής σε 36 αγώνες (32 ως βασικός). Πριν ξεκινήσει η κανονική περίοδος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο αξίας 73 εκατ. δολαρίων με τους Σπερς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ