NBA

Τάουνς: "Ο Καρλ που ξέρατε πέθανε στις 13 Απριλίου, η ψυχή μου έφυγε μαζί με την μητέρα μου"

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς των Μινεσότα Τίμπεργουλβς
Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς των Μινεσότα Τίμπεργουλβς Ⓒ 2021 BRUCE KLUCKHOHN/ ASSOCIATED PRESS

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς συγκίνησε με τις δηλώσεις του, λέγοντας πως όταν πέθανε η μητέρα του από κορονοϊό στις 13 Απριλίου πέθανε μαζί και η ψυχή του και πλέον είναι ένας άλλος άνθρωπος.

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς δεν είναι καλά και δεν το κρύβει. Ο θάνατος της μητέρας του από κορονοϊό στις 13 Απριλίου σταμάτησε τον χρόνο για αυτόν, με τον σταρ των Γουλβς να προχωρεί σε μία τρομερή δήλωση μετά την νίκη των Γουλβς επί των Πίστονς (111-101) στην πρεμιέρα της σεζόν 2020/21.

Ο Τάουνς μίλησε στους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα, κατά την διάρκεια του οποίου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο της μητέρας του και μετά από αυτόν οι συμπαίκτες του φρόντισαν να του δώσουν την μπάλα του παιχνιδιού, συγκλονίζοντας με αυτά που είπε. Και η συζήτηση δεν άργησε να πάει στον θάνατο της μητέρας του, αλλά και στους, συνολικά εφτά, συγγενείς που έχασε έκτοτε λόγω κορονοϊού.

"Ξέρετε κάτι; Δεν αναγνωρίζω καν τα παιχνίδια που έπαιξα τα προηγούμενα χρόνια και πώς ένιωσα τότε. Για να είμαι ειλικρινής, ούτε τα θυμάμαι, ούτε με ενδιαφέρουν Μπορώ να καταλάβω μόνο τι συνέβη από τις 13 Απριλίου και έπειτα" δήλωσε αρχικά ο Τάουνς όταν ρωτήθηκε για προηγούμενες εμφανίσεις του, πηγαίνοντας την συζήτηση στην στην ημέρα που έχασε την μητέρα του, για να προσθέσει:

"Μπορεί να με βλέπετε να χαμογελώ, αλλά αυτός ο Καρλ που ξέρατε πέθανε στις 13 Απριλίου. Δεν θα ξαναγυρίσει, δεν τον θυμάμαι. Έχω φυσική παρουσία, αλλά η ψυχή μου πέθανε πριν από πολύ καιρό".

Κλείνοντας, ο Τάουνς δήλωσε: "Είμαι τυχερός που έχω τα παιδιά μου και τα ανίψια μου που με περιμένουν στο σπίτι. Και την αδελφή μου που πάντα ήταν η αγαπημένη της μητέρας μου και ας λέει ότι ήμουν εγώ. Θέλω πολύ να απαντήσω σε ερωτήσεις σας για το παρελθόν, αλλά μιλάτε για πριν τις 13 Απριλίου. Και αυτόν τοντύπο δεν τον ξέρω, δεν τον θυμάμαι καθόλου".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ